kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για το δήμο Κοζάνης ο Ν. Τσιαρτσιώνης

28 Δεκεμβρίου 2018
14:02

 

Δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για το δήμο Κοζάνης ο Ν. Τσιαρτσιώνης. Απαντώντας, σήμερα, με μήνυμα (SMS), σε συνεργάτη της στήλης, διευκρίνισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του για το δήμο Κοζάνης.

Η Χύτρα

17 σχόλια

  • Δεν έχει να δώσει κ τίποτα… Εδώ όταν ήταν Υπουργός δε βοήθησε σε κατυ τώρα θυμήθηκε να γίνει Δήμαρχος Κοζάνης??!!

  • Νίκο μπορείς να συμμετέχεις στον Δήμο με τον Φώτη τον Κεχαγιά.
    Είναι βέβαιο ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος.
    Τον Δήμο Κοζάνης θα τον κερδίσει Κεντροδεξιος όπου και εσύ ανήκεις

  • Ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να εκλεγεί,όχι δήμαρχος.Όσο για τον έτερο Καππαδόκη, τον Γκοβεδάρο που τη μια φλερτάρει με τον Μαλούτα και την άλλη με τον Ιωαννίδη, αφού πρώτα εκδήλωσε ενδιαφέρον και για υποψήφιος δήμαρχος τι να πει κανείς. Είναι ο μοναδικός που κάηκε στην προθέρμανση χωρίς να παίξει….

  • Νίκο μου ίσως είμαι ο τελευταίος που θα σου επισημάνω ότι πρέπει να διαφυλάξεις ως κόρη οφθαλμού την υστεροφημία σου με ότι αυτό συνεπάγεται Κάποιοι που ίσως σε εκτιμούν λίγο περισσότερο πρέπει να το καταλάβουν και να σταματήσουν να σε επηρεάζουν αρνητικά Ότι γράφω το γράφω ειλικρινά και με απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο σου!

  • Περσινά (για να μην πω προπέρσινα) ξινά σταφύλια.
    Τόλμα να κατέβεις μόνος σου και θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα ζήσεις το θρίλερ που ζούσε μια ζωή ο παλιός συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου, που ξενυχτούσε όλο το βράδυ για να δει αν θα πιάσει το πολυπόθητο 3% για να μπει στην βουλή.
    Ούτε οι δημοτικοί σου σύμβουλοι ΔΕΝ θα σε ψηφίσουν.
    Ο επόμενος δήμαρχος Κοζάνης, μετά από πολλές δεκαετίες, θα είναι κεντροδεξιός.-
    Υ.Σ. Και δεν θα προσκυνά τους συριζαίους σκοπιανολάγνους.

  • Μακράν η καλύτερη υποψηφιότητα από άποψη εμπειρίας και μορφωτικού επιπέδου, μπορεί να δώσει στην Κοζάνη την αίγλη που έχασε τα τελευταία χρόνια.

  • Όσο να πεις είχε αίγλη η Κοζάνη,μια η Κωνσταντινούπολη μια η Κοζάνη.πολεις με αίγλη.βρε ποια Κοζάνη είχε κάποτε δοξα,μια επαρχιακή πόλη ήταν και είναι,συνέλθετε μαντάμ σουσουδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.