Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων

4 Ιανουαρίου 2019
01:03
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού ενημερώνει τους κατοίκους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, η εφαρμογή όλων των ενεργειών και δράσεων που προβλέπονται από το σχέδιο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και των κινδύνων που προκύπτουν από τον παγετό τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα αντίστοιχα συνεργία υπαλλήλων του δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα μεριμνώντας σε κάθε περίπτωση για τον αποχιονισμό του εσωτερικού οδικού δικτύου και την συνεχή ρίψη αλατιού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Δήμου για ενημέρωση και υποβολή αιτημάτων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών είναι 2464350100 ενώ οι δημότες μπορούν να απευθύνονται και στους κατά τόπους Προέδρους ή Εκπροσώπους των Κοινοτήτων.

Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κυριακίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.