Τη σύμβαση του έργου  «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΟΜΝΗΝΩΝ Δ.Ε. ΒΕΡΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» υπέγραψε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης 

7 Ιανουαρίου 2019
13:08
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα , μεταξύ του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και του εκπροσώπου της εργοληπτικής επιχείρησης ΜΕΕΠ Θεόδωρου Τσολακίδη » , η σύμβαση του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΟΜΝΗΝΩΝ Δ.Ε. ΒΕΡΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» .
Αντικείμενο του έργου είναι οι εξής εργασίες : -Χωματουργικά , Αντιμετώπιση υδάτων, Αντιστηρίξεις , Έργα προστασίας κοίτης και πρανών , Σήμανση -Ασφάλιση, Εργασίες Οδοποιίας –Οδοστρωσίας , Λοιπές προστατευτικές κατασκευές, Εργασίες πράσινου και περιβαλλοντικών αποκαταστάσεων.
-Κατασκευές από σκυρόδεμα, Στεγανοποιήσεις –Αρμοί, Οικοδομικές εργασίες , Λοιπές εργασίες .
-Μεταλλικά στοιχεία και κατασκευές , Σωληνώσεις –Δίκτυα , Συσκευές δικτύων σωληνώσεων, Εργασίες υδρογεωτρήσεων, Εργασίες επισκευών, Συντηρήσεων, Λοιπών κατασκευών δικτύων (Οδικών, κ.λ.π.)

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση ,σύμφωνα νε τον Δήμαρχο Εορδαίας , που έχριζε εφαρμογής εδώ και χρόνια , καθώς θα συμβάλλει στην ομαλή υδροδότηση όλων των σημείων της Τ.Κ. Κομνηνών .
Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 89.000,00 Ευρώ , ενώ το τελικό ποσό της Σύμβασης είναι 43.249,96 Ευρώ.
Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης της εργολαβίας είναι ογδόντα (80) ημέρες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης και τον ορισμό των επιβλεπόντων μηχανικών .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.