Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ζάκης και Δισερής πλήρωσαν τη … νύφη. Παύση από τα καθήκοντα και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον υπερ-Αντιδήμαρχο Θόδωρο Κυριακίδη αποφάσισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος

9 Ιανουαρίου 2019
12:28

Ζάκης και Δισερής πλήρωσαν τη … νύφη. Παύση από τα καθήκοντα και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον υπερ-Αντιδήμαρχο Θόδωρο Κυριακίδη αποφάσισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Με χθεσινή απόφασή του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος παύει από τα καθήκοντά τους, τους Αντιδημάρχους κ. κ. Ευθύμιο Δισερή και Δημήτριο Ζάκη!
Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν το Δήμαρχο σ’ αυτή την απόφαση.
Για τον μεν κ. Δισερή αναφέρεται ότι “Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος ∆ισερής Ευθύμιος αναχ ώρησε στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς σύμφωνα μ ε τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτ ουργίες και προβλήματα στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του που του δόθηκαν βάσει της υπ. αριθ. 106/2016 Απόφασης του ∆ημάρχου Σερβίων – Βελβεντού αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα και στις λοιπές λειτουργίες του ∆ήμου που σχετίζονταν με αυτόν.”
και για τον δε κ. Ζάκη ότι  “Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Ζάκης ∆ημήτριος ασκού σε πλημμελώς τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτουργ ίες στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές που του δόθηκαν βάσ ει της υπ. αριθ. 2/2016 Απόφασης του ∆ημάρχου Σερβίων – Βελβεντού.”

Πηγή ai-vres.blogspot.com

2 σχόλια

  • Αδύνατον πλέον για να διοικεί τον Δήμο ο κος Κοσματόπουλος! Ξέμεινε από Αντιδημάρχους! Δε γίνεται να διοικείται ολόκληρος Δήμος μόνο από τον Δήμαρχο (που είναι απών από τον Δήμο του, 22 ώρες το 24ωρο) και από έναν Αντιδήμαρχο (ομολογουμένως φιλότιμο,…αλλά μόνο έναν)!

    Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτήν η κατάσταση! Δεν βλέπει ότι δεν λειτουργεί πλέον τίποτα στον Δήμο του? Δεν καταλαβαίνει ότι οι δημότες του, δυσανασχετούν από την ανυπαρξία του Δημάρχου τους! Δεν αντιλαμβάνεται τα καθημερινά παράπονά τους! Κι αν δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από μόνος του, δεν προβλέπεται κάποιος άλλος τρόπος να απομπευθεί από τους δημότες του?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.