kozan.gr: 23:55: Πετρανά Κοζάνης: Τους έσερνε αυτοκίνητο κι έκαναν snowboard στους δρόμους του χωριού (Βίντεο)

10 Ιανουαρίου 2019
00:07

 

Τους έσερνε αυτοκίνητο κι έκαναν snowboard στους δρόμους του χωριού, στα Πετρανά Κοζάνης. To βίντεο είναι του Κοσμα Καλεντεριάδη.

 

 

 

6 σχόλια

  • Κ αυτή η κατάσταση τώρα αρέσει σε κάποιους κ αν γίνει κανένα ατύχημα με τα παιδιά αυτά θα φταίει ποιος??? Κατά τα άλλα σας φταίει ο δήμαρχος για όλα κ φοβάστε να στείλετε σχολείο τα παιδιά σας. Μιζέρια κ γκρίνια είσται ενώ φταίτε εσείς οι ίδιοι κ κανένας δήμαρχος.

    • Είναι 27 χρονωνυ παιδιά και το κάναν με τη δική τους βούληση…ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του,βρομοκοπαει αριστεριλα η ανάρτηση σ

      • Έτσι , το σχόλιο του υποδηλώνει θολωμένο – αριστερό
        Μπράβο στα παιδιά , πάντα έτσι να βρίσκουν τρόπους να πέρανε ωραία

        • Ευτηχως για μένα δν είμαι ούτε αριστερή ούτε δεξιά ούτε ΚΚΕ, είμαι ανεξάρτητη πολίτης κ πιστεύω μόνο στον εαυτό μου κ στην οικογένεια μου δεν έχω ανάγκη αυτά τα λαμογια που κυβερνάνε την χώρα, δεύτερον εσείς ξέρετε ότι τα παιδιά είναι 27χρονα αν κ δν με αφορά αλλά αν ου μη γενητο γίνει κάτι θα θρηνουν κάποιοι γονείς κ το φταίξιμο θα το ρίχνετε ως συνήθως σε άλλους.

  • Την επόμενη φόρα μάγκες βγείτε και τρέξτε γυμνοί για να πάρετε like στο FB. (Νεοέλληννες με γειά σας τα καινούρια σας τα στέκια χάρισμα σας)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.