Kλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Βοΐου, την Τετάρτη 16/1, την ημέρα της Εξοδίου ακολουθίας του μακαριστoύ Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου – Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

14 Ιανουαρίου 2019
14:04
Κανένα σχόλιο

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βοΐου μετά από την είδηση της κοίμησης του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Κυρού Παύλου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα και αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Ο μακαριστός Μητροπολίτης υπήρξε ο Πνευματικός Ηγέτης του λαού του Δήμου Βοΐου υπηρέτησε με μαχητικότητα και σθένος στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης από το 2006, προσέφερε πλούσιο εκκλησιαστικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο, το δε κενό το οποίο αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Ιεραρχία της Εκκλησίας στους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης και στους συγγενείς του και αποφασίζει:

Να κηρυχθεί ο Δήμος Βοΐου σε τριήμερο πένθος και να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα Δημαρχεία και σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου.

Να παραστεί και να συμμετάσχει σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην Εξόδιο ακολουθία καθώς και στην υποδοχή του σκηνώματός του, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.

Την ημέρα της Εξοδίου ακολουθίας να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου.

Να παιανίσει η Φιλαρμονική του Δήμου Βοΐου κατά τη διάρκεια της Εξόδιου πομπής.

Να κατατεθεί ποσό εις μνήμη του Ποιμενάρχη μας για το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Βοΐου.

Να καταθέσει στεφάνι και να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να σταλεί το ψήφισμα αυτό στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και να δημοσιευθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σιάτιστα 14/1/2019

Ο Δήμαρχος Βοΐου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.