Ημερομηνία έναρξης κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής για νέους εκθέτες, στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

15 Ιανουαρίου 2019
10:43
Κανένα σχόλιο

Πεδίο σημαντικών εμπορικών συναλλαγών αναμένεται να αποτελέσει και φέτος η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της από τις 2 έως τις 5 Μαΐου 2019, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελληνικής και Διεθνούς Βιομηχανίας Γούνας.

Η Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδυάζοντας την εμπειρία δεκάδων χρόνων με την καινοτομία και τη μόδα, δίνει την ευκαιρία στους Εκθέτες της να παρουσιάσουν τις νέες κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2019-2020 σε ένα εξασφαλισμένο πελατολόγιο από 40 και πλέον χώρες.

Η ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων για τους νέους Εκθέτες ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου 2019 και λήγει 8 Φεβρουαρίου 2019.

Για την κατοχύρωση των χώρων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για την κατάθεση των αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του οργανωτή (Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς) στα τηλέφωνα: 24670 22353, 23116 και στο email info@akf.gr.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.