Βραβεύτηκαν από το Δήμο Κοζάνης οι αθλητές που έχουν διακριθεί σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς και Πανελλήνιους αγώνες, κατά το έτος 2015-2016. Γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5, στην περιοχή «Πλατάνια» Κοζάνης», ανακοίνωσε η κα Φτάκα. Έτοιμη η μελέτη

Τελετή βράβευσης Αθλητικών Συλλόγων, Αθλητριών & Αθλητών του Δήμου Κοζάνης που έχουν διακριθεί σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς και Πανελλήνιους αγώνες, κατά το έτος 2015-2016, διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Κοζάνης. Στην τελετή βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες του Δήμου Κοζάνης στις κατηγορίες: Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που κατέκτησαν αγωνιστικές διακρίσεις σε κάθε άθλημα που καλλιεργείται από αναγνωρισμένες ομοσπονδίες.

1η – 6η νίκη σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα
1- 6η νίκη σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
1η- 6η νίκη σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα
1η- 3η νίκη σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Κατάρριψη Πανελλήνιου Ρεκόρ, αλλά και οι Αθλητικοί Σύλλογοι που κατέκτησαν 1η – 3η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη αξιολόγησης της Ομοσπονδία τους. Πριν την τελετή η πρόεδρος του ΟΑΠΝ, κα Φτάκα ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη η μελέτη ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5, στην περιοχή «Πλατάνια» Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος