Ξεκινά το αθλητικό τμήμα Μπριτζ στην Πτολεμαΐδα

24 Ιανουαρίου 2019
18:14

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πρώτων εγγεγραμμένων αθλητών για την ένταξη τους στο νέο τμήμα του Μπριτζ στην Πτολεμαΐδα, με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή που θα αναλάβει την εκμάθηση τους, Ιωάννη Μαρκάκη.

Παρουσία της Υπεύθυνης του τμήματος Ελένης Κούρτη και των εκπροσώπων του σκακιστικού συλλόγου της Πτολεμαΐδας Ευστάθιου Θεοφυλακτίδη και Λουκά Κοσμίδη- στο οποίο εντάσσεται η λειτουργία του Μπρίτζ- ο κ. Μαρκάκης παρουσίασε το άθλημα και έδωσε διευκρινήσεις για τον τρόπο που παίζεται, καθώς και για την ανάπτυξη του στην χώρα.

Η Υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος στην Πτολεμαϊδα Ελένη Κούρτη, στάθηκε στην μεγάλη στήριξη που παρέχεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ για την ανάπτυξη του στην ευρύτερη περιοχή και επεσήμανε ότι είναι το πρώτο αθλητικό τμήμα που θα λειτουργήσει στην Δυτική Μακεδονία.

Μετά από την σχετική συζήτηση που έγινε, αποφασίσθηκε το πρώτο μάθημα να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στον Σκακιστικό Σύλλογο που βρίσκεται στην οδό Τραπεζούντος 38, στην Πτολεμαΐδα.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι εγγραφές από όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο αθλητικό τμήμα του Μπριτζ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Ελένη Κούρτη, στο τηλέφωνο 6945438205 ή και στον Σκακιστικό Σύλλογο , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 μ.μ- 9 μ.μ, στο τηλέφωνο 2463021070.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.