kozan.gr: Εικόνες από την κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας και την προετοιμασία της εκδήλωσης που διοργανώνουν, στις 19:00, οι “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” ενάντια στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών (Φωτογραφίες)

24 Ιανουαρίου 2019
18:19

 

Εικόνες από την κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας και την προετοιμασία της εκδήλωσης που διοργανώνουν, στις 19:00, οι “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” ενάντια στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

11 σχόλια

  • Δεν θέλω να σας σοκάρω αλλά μόνο η ΧΑ και οι ΑΝΕΛ είναι κατά της σύνθετης ονομασίας.ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κτλ συμφωνούν με την ονομασία αλλά θέτουν άλλα ζητήματα. Άρα;

  • Εδώ, σε αυτόν τον τόπο είσαι πριν απ’ όλα ή πατριώτης ή εθνομηδενιστής και μετά οτιδήποτε άλλο.
    Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ αριστερός ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ περιοδικό ΑΡΔΗΝ

      • Γιατί πρώην ; Nα γιατί!

        Οι αγκυλώσεις της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ !

        Ο «αριστερός» στην Ελλάδα οφείλει να χλευάζει πατριωτισμούς και εθνικές εξάρσεις, να φρίττει με εκφράσεις όπως «εθνική ιστορία», «εθνική ταυτότητα», « εθνική υπερηφάνεια».

    • Πέστα ρε καραμπελια
      Ακούστε τα από έναν αριστερό.
      Ακούτε Ελλάδα και βγάζετε σπυριά.
      Ακούτε Αλβανία Τουρκία Βουλγαρία και αγαλλιαζει η ψυχή σας.
      Λησμονειτε τον φίλο σας στον εθνομηδενισμο.
      Τον Τίτο που του πουλήσατε
      ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.