ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ: Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

25 Ιανουαρίου 2019
12:42

Ακόμα μία «περήφανη» διαπραγμάτευση της απερχόμενης κυβέρνησης της ψευτοαριστεράς έχει μοιραία και καταστρεπτικά αποτελέσματα για το μέλλον της πατρίδας μας.

  • Μετά τα δύο εθνοκτόνα (φανερά και κρυφά) μνημόνια που υπέγραψαν

  • Μετά την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου για τα επόμενα 99 χρόνια

  • Μετά την διάλυση της μεγαλύτερης βιομηχανίας των Βαλκανίων της ΔΕΗ

Έρχονται τώρα να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Τι θα περίμενε κανείς από ανθρώπους που δαιμονοποιούν έννοιες Πατρίδα και Θρησκεία και βάζουν την ταμπέλα του φασίστα σε όποιον τολμάει να έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους;

Δυστυχώς, αυτή η θλιβερή ψευτοαριστερή παρένθεση, αφήνει πίσω της συντρίμμια και μια πατρίδα ακρωτηριασμένη και ταπεινωμένη.

Κύριοι της ψευτοαριστεράς… η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Μπορεί το συγκεκριμένο σύνθημα να το θεωρείτε «μαξιμαλιστικό», αλλά αποτελεί την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστορική αλήθεια.

Μπορεί για εσάς η Μακεδονία να είναι μια άψυχη γεωγραφική περιφέρεια, την οποία θα πρέπει να μοιράσουμε με τους φιλήσυχους, ακίνδυνους και αδύναμους Σλάβους γείτονες μας.

Για εμάς όμως Μακεδονία είναι η πολιτιστική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου που δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν σφετεριστή και παραχαράκτη της ιστορίας.

Για εμάς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το αίμα των προγόνων μας από την Μακεδονία, την Κρήτη, την Μάνη και την Ήπειρο που έχυσαν το αίμα τους για να γίνουν αυτά τα ιερά χώματα ξανά Ελληνικά.

Κύριοι της ψευτοαριστεράς απαλλάξτε μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την μοιραία για την πατρίδα μας διακυβέρνηση σας. Είστε επικίνδυνοι για την ίδια την υπόσταση της χώρας.

5 σχόλια

  • Πια είναι τα σύνορα της μιας και ελληνικής μακεδονιας για να καταλάβουνε και οι σκοπιανοτσολιαδες;; Πέστε τα να ξέρουμε;

  • Ανιστόρητοι… Ρίξτε μια ματιά στη συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 που λέει ποια ακριβώς είναι η Μακεδονία και μετά διχάστε τον λαό…

  • Με βάση τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 η Ελληνική Μακεδονία κατέχει μόνο το 51% της Μακεδονίας, ενώ το 38% ανήκει στα Σκόπια και 11% στη Βουλγαρία. Γι αυτό εκεί στη ΝΔ σταματήστε την μικροπολιτική και το διχασμό του λαού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.