kozan.gr: Πολύς κόσμος στην επετειακή εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου – Τιμήθηκαν πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και πρώην μέλη των Διοικήσεων, ενώ βραβεύτηκαν επιχειρήσεις (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
21:36

 

Επετειακή εκδήλωση, για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/1/2019 στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοζάνης “Event Plaza”. Τιμήθηκαν οι πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και τα πρώην μέλη των Διοικήσεων αυτού που προέρχονται από την πόλη της Κοζάνης καθώς και βράβευση επιχειρήσεων της Κοζάνης που με την μακρόχρονη και επιτυχή επιχειρηματική δραστηριοποίησή τους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής.

25 σχόλια

  • ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ 300000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ
    ΕΛΕΟΣ
    ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΑΝΑΜΕΝΩ

  • Επιθυμώ να μάθω ποσό στοίχισε η όλη εκδήλωση.
    Ποιος ήταν ο στόχος της.
    Αν τον πετύχατε..
    Ένα χρόνο ολόκληρο Σαρρη το μόνο που έκανες είναι να κανείς το προφίλ σου βγαίνοντας φωτογραφίες με διαφορετικές γραβάτες .
    Άραγε ποιος πληρώνει…
    Απλά είστε απαράδεκτοι..
    Και εμείς παλεύουμε να κρατήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις μας…..

  • Δεν υπαρχει λόγος ύπαρξης του επιμελητηρίου.

    Κάθε ομάδα επαγγελματιών έχει το σύλλογο της.

    Το επιμελητήριο είναι απλά το σκαλοπάτι για την πολιτική .

    Ένας άχρηστος θεσμός που κάνει φιεστες με τα χρήματα από τις συνδρομές.

  • Πολύ λίγοι για πραγματικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, τεράστιες για φρου φρου και φωτογραφίες. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα και δυστυχώς τους ψηφίζουν.

      • Αστεία σχόλια. Μας αρέσει δεν μας αρέσει οσοι είναι σε θεσμικές θέσεις κάθονται σε συγκεκριμένα τραπεζια. Υπουργός, βουλευτής, μιχαλος, πρόεδρος επιμέλητηριου Αθήνας.Δεν πήγε για μπύρα με τους φίλους του

  • Βρε καλώς τόνε
    Άφησε την Αθήνα και ανέβηκε Κοζάνη.
    Ήρθε να καβαντζώσει θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας λές και εμείς δεν έχουμε ικανούς ανθρώπους να μας εκπροσωπήσουν.
    Οι παλιές καλές εποχές κ. Μιχάλη τελειώσανε.
    Καλά είσαι στην Αθήνα

  • Συνεχίστε να στηρίζετε την κομματοκρατια.
    Πατεριτσες του συστήματος είμαστε για να μην πέσουν και να τρώνε με κοστούμια και γούνες στο τσαμπα.
    Ελλάς Ελλάς η χώρα της …….

  • Μιχάλη όσο και να προσπαθήσεις να είσαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν θα το καταφέρεις
    Καλά είσαι στην Αθήνα
    Εμείς έχουμε στελέχη που καθημερινά είναι δίπλα μας
    Φτάνει πού μάς έσωσες
    Άμα είσαι μάγκας κατέβα υποψήφιος στην Αθήνα.

  • Συγχαρητήρια για την εκδήλωση Μα δε ντρεπόσαστε καθόλου προκαλείται με αυτόν τον τρόπο τα μέλη σας τους επιχειρηματίες που στενάζουν καθημερινά για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και εσείς κάνετε τραπέζια χλιδή και έχετε καλέσει όλους αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το ΕΒΕ περιφερειάρχη δημάρχους δημοτικούς συμβούλους περιφερειφεριακους συνδικαλιστές αυτοί που έχουν καταστρέψει την επιχειρηματικότητα που δεν έχουμε ακούσει έναν λόγο και δεν έχουν έχουν πράξει το ελάχιστο για αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας δεν βλέπετε κύριοι ότι καταστρέφεται κάθε μέρα για τραπέζια σας εκλέξαμε εκεί στο ΕΒΕ καλό είναι να Παραιτηθείτε όλοι καμία προσφορά δεν έχει το ΕΒΕ πείτε μου έναν επιχειρηματία που έχετε ωφελήσει πείτε μου Μία προσφορά που έχετε στην επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας απολύτως τίποτα και μετά τη σημερινή εκδήλωση και τα τραπέζια χλιδή που βλέπουμε προκαλείτε όλους τους επιχειρηματίες που όλοι εμείς οι επιχειρηματίες πρέπει να σας πούμε Δεν σας χρειαζόμαστε Καλή σας νύχτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.