kozan.gr: Το όμορφο, σημερινό, ξημέρωμα, με τον υπέροχο ουρανό, από την ευρύτερη περιοχή του Λιγνιτικού Κέντρο της Δ. Μακεδονίας

28 Ιανουαρίου 2019
12:42

Το όμορφο, σημερινό, ξημέρωμα, με τον υπέροχο ουρανό, από την ευρύτερη περιοχή του Λιγνιτικού Κέντρο της Δ. Μακεδονίας. Οι φωτογραφίες είναι του Κ. Περτσινίδη.

 

17 σχόλια

  • Ντόλτσε βίτα. Αυτή είναι ζωή.
    Θα απολάμβανα κι εγώ τα υπέροχα πρωινά χρώματα αν έπαιρνα 5000€ μισθό. Μη σου πω θα τα ζωγράφιζα κιόλας.
    Αλλά δυστυχώς πρέπει να πάω να δουλέψω σε μια κανονική δουλειά για να πληρώνονται οι δεητζήδες με τα λεφτά μου και να κάνουν ζωάρα.

    • Εσύ πληρώνεις τους δεητζιδες δλδ???? Ωραίο ανέκδοτο κ αφού θες να κάνεις ζωαρα όπως νομίζεις μπες στην Δεη νότιο ορυχείο εκεί να δεις ζωαρα καθισιο κ 7 χιλιάδες ευρώ, αντε ρε που νομίζετε ότι όλοι μέσα στην Δεη κάθονται κατάντησε αηδία η κακία σας, φτάνει υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν κ δν τους πληρώνεις εσύ αλλά το κράτος τα παράπονα σας εκεί.

    • Έλα Ποντοκωμη μια βόλτα να δεις τι ωραία τρώμε την σκόνη κ την μαυρίλα από τα κάρβουνα πρώτον, δεύτερον είναι κάποιοι που πραγματικά δουλεύουν είτε σου αρέσει είτε όχι κ δν τους πληρώνεις εσύ ούτε εγώ οπότε ας κρατήσουμε τις ειρωνείες για αλλού, τρίτον κ εγώ πάω στην δουλεία μου πρωί κ δν είναι η ΔΕΗ δουλεύω σε φούρνο κ δν μου φταίει κανένας άλλος.

  • Φίλε μου Βεδουΐνε ονοματεπώνυμο τα πολλά λόγια είναι περιττά.
    Άσε τις εντυπώσεις και έλα να δεις παρέα τι εστι Λιγνιτικό Κέντρο,Ορυχείο, ΑΗΣ
    Θα σε περιμένω λοιπόν να γνωρίσουμε πιος είσαι..

  • ευτυχως που καναμε πολλα οκταμηνα εκει μεσα και σας ξερουμε…ορμηξατε στο βεδουινο να τον φατε γιατι απλα δε θα χορτασετε ποτε ! το κρατος μας πληρωνει αλλα απο που τα παιρνει δε μας λετε ,ασε που κανατε τεμεναδες στους βολευτες και τους συνδικαλες για να χωθειτε και να πουλατε τρελιτσα στα σοσιαλ ! οι ελαχιστοι που δουλευουν πραγματικα εκει μεσα ειναι τοσο φιλοτιμοι που δε θα βγουν να το διατυμπανισουν! γι αυτο μια ζωη θα ειστε στην απαξιωση …

    • Το συμφέρον μιλάει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ,αυτό που είναι πάνω κι από το θεό ακόμα στο μυαλό μας! Τα πάντα θα πούνε και θα κάνουν για να το υποστηρίξουν!

  • καλα ,εσυ ξυπνησες νωρις! να ζηλεψουμε καποιον μαγκα αυτοδημιουργητο που παιρνει ενα σκασμο λεφτα ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ σε μια εταιρεια του ιδιωτικου τομεα να παει στο ….. ,τον παρακαλακια που φιλαει ποδιες γιατι αλλιως θα ειχε πεθανει απο την πεινα και πουλαει
    μουρη προς τα εξω θα ζηλεψουμε; τρομαρα σας!!!!!

    • Να μην μιλάς για το σύνολο έξυπνε εσύ γιατί εγώ δν φίλησα καμια κατουρημενη ποδιά ίσα ίσα που έκανα τα χαρτιά μου να περάσω κ κάποιο άλλο λαμογιο πήρε εντοπιότητα χωρίς να είναι καν κάτοικος του χωριού μου κ μου πήρε την θέση κατάλαβες λοιπόν. Κ φυσικά κ εσύ κάπου βολεμένος θα είσαι για να μιλάς έτσι.

      • ποιος μιλησε για το συνολο ρε ” εχοντα τη μυγα” ; οτι θες λες και οτι θες μεταφραζεις! αυτα να τα πεις σ αυτους που λενε δικαιο το συστημα της εντοπιοτητας κι εχουν στησει “βιομηχανια εντοπιοτητων” ακομα και για τα 8 μηνα! ποδιες στη δεη εχουν φιλησει απο τον τελευταιο εργατη μεχρι τους διευθυνταδες και τους προισταμενους …

    • Ευτυχως που εγώ ξύπνησα νωρίς γιατί εσύ είσαι ακόμη βαθιά νυχτωμένος. Μεγάλο ποσοστό των ατόμων που δουλεύουν σήμερα στη ΔΕΗ έχουν τελειώσει πανεπιστήμια και προσφέρουν έργο για να έχεις εσύ τις ανέσεις σου. Γι αυτό λοιπόν πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να μιλάς…

  • 1000 ευρώ παίρνουμε βεδουινε μπαμπουινε.Αυτοί που παίρναν πανω απο δυο χιλιάδες πήραν σύνταξη.Οπότε κανε μωκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.