kozan.gr: ΌΛΗ η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου Κοζάνης, που ήδη προκαλεί μεγάλη συζήτηση κι ανακοινώσεις από συνυποψηφίους του – Τι είπε για την οικονομική κατάσταση του δήμου Κοζάνης, για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής, τη στάση του απέναντι στην ΔΕΗ, το ΣΒΑΚ κι άλλα θέματα (Βίντεο 50′)

30 Ιανουαρίου 2019
07:30

 

ΌΛΗ η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου Κοζάνης, που παραχώρησε, ο δήμαρχος Κοζάνης,  την Τρίτη 29/1, στο kozan.gr και την Νατάσα Χατζηγεωργίου και ήδη προκαλεί μεγάλη συζήτηση κι ανακοινώσεις από συνυποψηφίους του. Τι είπε για την οικονομική κατάσταση του δήμου Κοζάνης, για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής, τη στάση του απέναντι στην ΔΕΗ, το ΣΒΑΚ κι άλλα θέματα.

19 σχόλια

    • Τιαλειο, Κουρί, ανάπλαση ΟΣΕ για αρχή. Να συνεχίσω; Τα έργα της πλατείας και της βιβλιοθήκης ποιος τα υλοποίησε;

      • Όλα δρομολογημενα, σχεδόν τελειωμενα, είσαι αποστομωτικος…
        Για συνέχισε;
        Για την οικονομική εξυγιανση και το ISO δεν είπες, παπαγαλε…

      • Σε αλλο δημο ζειτε; Στο Τιαλειο υπευθυνη ειναι η μητροπολη και στο Κουρι γινεται ενας χαμος απο αδεσποτα. Μεσα στην πολη και τις κοινοτητες εκανε κατι; Περα απο χορους στην πλατεια; Μας δουλευετε κι απο πανω; Στον ΟΣΕ ειδες κατι πεντε χρονια τωρα που δε βλεπουμε εμεις; Ανεπαρκεια σε ολα!

      • η πλατεία είχε δρομολογηθεί από πριν , στο κουρί τα έργα πάνε με ρυθμούς χελώνας , στον ΟΣΕ αναμένουμε , έκλεισαν το κολυμβητήριο και δεν πρόκειται να ανοίξει …..

  • Οι μισες φρασεις, «αν θυμαμαι καλα, νομιζω, μπορει να ξεχνω, δεν θυμαμαι ακριβως να σας πω». Μπραβο για υην ενημερωση. Αυτο θα πει αποτελεσματικη διοικηση. Να σας βγαλουμε για αλλα πεντε χρονια να μας λετε ιδεες για το που θα μπορουσαμε να αναζητησουμε λυσεις για τα αδεσποτα.

  • Θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε τις αποψεις του δημαρχου για το κλεισιμο των μοναδων της δεη, και αν ειναι οι ιδιες με εκεινες του 2014.

    • Έργο ΜΗΔΕΝ, η Κοζάνη έχει δήμαρχο ΣΥΡΙΖΟΙΚΟΛΟΓΟ που μάχεται κατά της ΔΕΗ… Πρέπει να σκεφτούμε πόσο πίσω πήγε η πόλη μας…

    • Θα είχε επίσης πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι απο την πρώτη δεκάδα των δημοτικών συμβούλων του 14 θα είναι ξανά υποψήφιοι…ψαχτε το λιγάκι και θα εκπλαγείτε

  • Ποιος κύκλος έκλεισε ρε Λευτεράκη ! Των παλαιών συμβούλων ναι . Αλλα ο Λάζος έχει να δώσει κάτι, και να δημιουργήσει μέσα από την επόμενη 5ετια το νέο πρόσωπο που θα διεκδίκηση τον Δημαρχιακό θώκο . Άντε γεια .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.