Δωρεά λευκών νοσοκομειακών ειδών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης πραγματοποίησαν οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

31 Ιανουαρίου 2019
11:48

 

Δωρεά λευκών νοσοκομειακών ειδών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης πραγματοποίησαν οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης την Πέμπτη 31/1/2019 και ώρα 10:00π.μ. στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης. Οι μαθητές των παραπάνω τάξεων πραγματοποίησαν Χριστουγεννιάτικο Bazaar και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν έγινε προμήθεια λευκών ειδών τα οποία δωρίθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Σταυρούλα Σαββίδου

7 σχόλια

  • ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΩΤΙΔΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

    • Σαμαρείτη ξεφτίλα είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης σου. Οι δωρεές στο δημόσιο σύστημα υγείας εντός και εκτός Ελλάδας θα υπάρχουν εις τους αιώνες των αιώνων. Κρύψου στο λαγούμι σου και ετοίμασε την επόμενη ανάρτηση. Άντε γκουγκλάρισε και λίγο για τις δωρεές στα δημόσια νοσοκομεία στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο.

  • Μπραβο στους Μαθητες και στους Δασκαλους τους ετσι πρεπει να λειτουργουν οι κοινωνειες Αλτρουιστικα και Αλληλεγγυα και οχι να τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους και το κρατος. Συνχαρητηρια και παλι.

  • Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια στους Εκπ/κούς και στους μαθητές του Σχολείου.
    Πράξη ανθρωπιάς και Κοινωνικής ευαισθησίας.

  • Μπράβο κ συνχαρητηρια στα παιδιά κ στους δασκάλους για αυτήν την κίνηση τους, έτσι γίνεται πάντα ο κόσμος προσφέρει κ βοηθάει το κράτος ανύπαρκτο σε όλα κ ιδίως στα δημόσια νοσοκομεία αίσχος κ ντροπή τους να μην έχουμε τα αυτονόητα στην δημόσια υγεία.

  • Δεν πιστεύω τίποτα.
    Ο υπουργός υγείας αλλιώς μας τα λέει αφού.
    Τα διόρθωσε τα πραγματα στα νοσοκομεία λεει…
    Μπράβο στα παιδιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.