kozan.gr: Πάνος Σκουρλέτης για δηλώσεις Κοτζιά και τη μη στήριξη του “ΠΡΑΤΤΩ” στον Θ. Καρυπίδη: «Είμαστε το μοναδικό ίσως κόμμα που δεν έχει υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων. Τον κ. Καρυπίδη προσωπικά τον κατατάσσω ως έναν από τους αποδοτικούς και καλούς Περιφερειάρχες»

1 Φεβρουαρίου 2019
14:54

 

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών N. Κοτζιά και τη μη στήριξη του “ΠΡΑΤΤΩ”, στον Θ. Καρυπίδη, στις εκλογές του Μαΐου,  σχολίασε ο γραμματέας της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε,το μεσημέρι της Παρασκευής 1/2, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο κτήριο της ΖΕΠ, στην Κοζάνη. «Είμαστε το μοναδικό ίσως κόμμα που δεν έχει υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων. Τον κ. Καρυπίδη προσωπικά τον κατατάσσω ως έναν από τους αποδοτικούς και καλούς Περιφερειάρχες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

7 σχόλια

  • ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ, ΨΕΜΑΤΩΝ,ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ.

  • Δεν έχουμε υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων, είπε ο Υπουργός του Σύριζα περιστοιχιζόμενος από τους βουλευτές και τον περιφερειάρχη κολλητό του Κοτζιά χωρίς γραβάτα που δεν έχει λείψει από κομματικές εκδηλώσεις τους…

  • Ήταν όντως πετυχημένος, το ξεπούλημα της ΔΕΗ και της Μακεδονίας πέρασαν χωρίς καμιά αντίδραση από την περιφερειακή αρχή.

  • Εάν θεωρεί τον Καρυπιδη αποδοτικό στην δουλειά του, εξηγηται η τεράστια επιτυχία που έχουν ως κυβέρνηση. Ύπνος .

  • Όλος ο τοπικός Συριζα δίπλα του ,ο γραμματέας του Συριζα ήρθε να τον ενισχύσει ,όπω2 και τον δήμαρχο και μας λέει ότι δεν δίνουν χρίσματα?Για ιθαγενείς μας περνάνε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.