kozan.gr: Πώς διασκέδαζαν πριν από 31 χρόνια στην Κοζάνη – Ρωμαϊκή βραδιά στην καλοκαιρινή Disco Οπτασία – Έτος 1988 (Βίντεο 17′)

3 Φεβρουαρίου 2019
11:45

 

Πώς διασκέδαζαν πριν από 31 χρόνια στην Κοζάνη. Ρωμαϊκή βραδιά στην καλοκαιρινή Disco Οπτασία, η oποία βρισκόταν κάτω από την οικογενειακή ταβέρνα “Κλιούγκι”. Το βίντεο, λήψης 1988, είναι από το αρχείο του Σ. Κουτσονάνου, που το παραχώρησε στο kozan.gr

12 σχόλια

  • ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ,ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΝΕΙΡΙΚΗ!

    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΟ ΚΤΗΝΟΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!
      Η ΑΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ .
      Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΠΡΟΟΔΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟΥ!
      ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.
      Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ!

  • Τα καλύτερα κ τα πιο αθώα χρόνια αν κ είμαι πιο μικρή αλλά σε σχέση με το σήμερα που δν μπορείς να κυκλοφορήσει ελεύθερα έξω, δν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν, δν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο μας κ κοιτάει ο ένας πως θα κάνει κακό στον άλλο, υπάρχει ζήλια για το τι δουλειά έχει κ πόσα βγάζει ο άλλος αν ζει σε βίλα η σε χωριό κκκκκκκκ. Για αυτό αφήστε την μιζέρια, την κακία κ το μίσος πίσω κ ζήστε την ζωή σας όμορφα. Τα χρόνια δν γυρνάνε πίσω δυστυχώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.