Την 1η θέση, στο 10ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, κατέκτησε το 11ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης

14 Φεβρουαρίου 2017
14:25
Κανένα σχόλιο

Περήφανους μας έκαναν οι μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας με την εξαιρετική παρουσία και τις νίκες τους στο 10ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρώτη ομάδα πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, κατόρθωσε να συγκεντρώσει την ψηλότερη βαθμολογία, να κατακτήσει την πρώτη θέση και να φέρει στο σχολείο μας το χρυσό κύπελλο, κάνοντάς μας όλους να χαμογελάσουμε με περηφάνια. Στη νικήτρια ομάδα συμμετείχαν μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης: Θεολογία Πάτσιου (5/5) Δημοσθένης Ματάνας (4/5), Ιορδάνης Τσανίδης (3/5) και Κωνσταντίνος Παφύλης (3/5).

Και η δεύτερη ομάδα όμως, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό για την διάκριση, κατέκτησε την εξαιρετική 9η θέση. Στην ομάδα αυτή συμμετείχαν μαθητές της Α΄ και της Γ΄ Τάξης, Βαλεντίνη Τζήκα, Δημοσθένης Γκίνου, Ιωάννης Καρακίτσιος και Ιωάννης Πάτσιος.

Ευχόμαστε από καρδιάς η νίκη των μαθητών μας να έχει συνέχεια στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα .

Συγχαρητήρια παιδιά και καλή επιτυχία στους νέους σας στόχους!

Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή της ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ:

Διάκριση στο 10ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας 2017

Σας συγχαίρουμε για τη συμμετοχή της ομάδας του σχολείου σας, στο 10ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στις 05/02/2017, για το αθλητικό πνεύμα, την αγωνιστικότητα και το ήθος των μαθητών σας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας συγχαρούμε επίσης, για την κατάκτηση της 1ης θέσης, ανάμεσα σε 19 σχολικές ομάδες και ευχόμαστε την περαιτέρω πρόοδο του σχολείου σας και των μαθητών σας, σε κάθε ενδοσχολική και εξωσχολική δραστηριότητα.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Τ.Σ.Υ. Τ.Υ.

Θεοφυλακτίδης Ευστάθιος Σαμαράς Αντώνιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.