kozan.gr: Με τη συμμετοχή μελών του πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 3/2, η κοπή πίτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
20:06

 

 

Σε ένα ευχάριστο και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας από το νέο-εκλεγμένο ΔΣ το πρωί της Κυριακής 3/2. Με την ευκαιρία της 1ης συνάντησης των μηχανικών, για το 2019, συζητήθηκαν και ιεραρχήθηκαν οι στόχοι του συλλόγου μέσα από ένα ερωτηματολόγιο και παράλληλα έγινε ανοικτό κάλεσμα για τη μελλοντική συμμετοχή όλων των μηχανικών να συνδράμουν στο σχεδιασμό, σύνθεση και υλοποίηση των στόχων.

 

2 σχόλια

  • Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν νέο μηχανικό, οι μισοί κοντά στην σύνταξη, οι άλλοι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, 2-3 υποψήφιοι για τις εκλογές που έρχονται, 1-2 που πήγαν με το ζόρι…αυτα.

  • Δες καλυτερα..γιατι απο αυτα που λες μαλλον δεν γνωριζεις καν ποιοι ειναι οι δημοσιοιυ υπαλληλοι και ποιοι οι ελευθεροι επαγγελματιες.Άλλωστε κανενας δεν απαγορευεσε καποιον να ερθει.Αυτα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.