Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαίδα: “Κάνεις μια βόλτα τώρα και διαπιστώνεις ότι τα πλακάκια σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε άρχισαν και διαλύονται λόγω του αλατιού που “έπεσε”

5 Φεβρουαρίου 2019
08:24

 

Χειμώνας, λογικά χιόνισε και το πάγωσε. Βγήκε ο κόσμος και φώναζε και έκραζε γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο Δήμος πήρε αλάτι και έριξε σε πεζοδρόμια πεζόδρομους και πλατεία. Ήρθαμε ο καιρός και τα χιόνια έλιωσαν. Κάνεις μια βόλτα τώρα και διαπιστώνεις ότι τα πλακάκια σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε άρχισαν και διαλύονται λόγω υλικών κατασκευής τους πού διαλύονται λόγω αλατιού, άρχισαν να ξεκολλάνε και να γίνονται επικίνδυνα να πατήσεις πάνω τους. Αύριο θα βγούμε πάλι και θα κράζουμε ότι ο Δήμος δεν κολλάει τα πλακάκια, ότι ο εργολάβος ήταν άσχετος και πολλά άλλα. Και στην τελική μένει η γκρίνια για τα πάντα στην καθημερινότητα χωρίς να κοιτάμε την επόμενη μέρα.

9 σχόλια

  • συγνωμη αλλα δουλειά των υπευθυνων ειναι να χρησιμοποιουν τα κατάλληλα υλικά που να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες του τόπου και στη δεδομένη χρήση κι όχι ότι πιο οικονομικό οπότε την επόμενη μέρα δε θα γκρινιάζει κανείς…καλημέρα

    • Κ το σωστό υλικό να βάλουν εσείς πάλι θα γκρινιάζετε κ θα παραπονιέστε, με τπτ δν είσται ευχαριστημένοι οπότε τι να λέμε.

  • Πολύ καλά τα λέει η κυρία μόνο γκρίνια είσται κάποιοι, κ μόνο κρίνεται ακόμα κ τα σωστά που γίνονταιγια τα οποία εσείς πάλι γκρινιάζετε.

  • Ότι τι; Δεν κατάλαβα πού θέλει να καταλήξει η επιστολή… Ότι άδικα γκρινιάζουμε για τον Δήμο Εορδαίας; Είμαστε σοβαροί τώρα ή λέμε ανέκδοτα; Για πηγαίνετε μια βόλτα στη διπλανή Κοζάνη, δείτε λίγο γύρω σας και αναλογιστείτε ότι και εκεί γκρινιάζουν οι κάτοικοι και καλά κάνουν. Η κατάσταση στην πόλη μας είναι απλά τραγική. Τέτοιο χάλι δεν υπήρξε ποτέ. Μου φαίνεται ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να βγάζουμε φωτογραφίες.

    • Στην Κοζάνη εδώ και χρόνια έχουμε σπασμένα πλακάκια σε πεζοδρόμια, δεν έσπασαν λόγω αλατιού. Φοβόμαστε να περπατήσουμε… Έχουμε δίκιο που γκρινιάζουμε στις 2 αυτές πόλεις και όπως λέτε κι εσείς, ήρθε η ώρα να βγάζουμε φωτογραφίες.

  • Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στην πόλη είναι σε κακή κατάσταση χρόνια τώρα. Δεν έγινε τον τελευταίο καιρό λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς και όχι για να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας!

  • Αφού δεν είστε σκεπτομενοι ψηφοφοροι
    Δεν κοιτάτε το συνολικό καλο.
    Κοιτάτε την πάρτη σας.
    Καλά να παθετε.
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ και συριζα και ξερό ψωμι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.