kozan.gr: Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας επιβεβαιώνει, εν μέρει, την ανακοίνωση Τσιαρτσιώνη για μείωση των εισακτέων (500 έως 600) φοιτητών στην Κοζάνη, διευκρινίζοντας πως, χθες Δευτέρα, στάλθηκε η τελική πρόταση με επιπλέον τμήματα για την Κοζάνη, ώστε να διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα – Θετική η ανταπόκριση του Υπουργού (Βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2019
17:32

 

 Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Σ. Γκανάτσιος, επιβεβαιώνει, εν μέρει, την ανακοίνωση Τσιαρτσιώνη για μείωση των εισακτέων (500 έως 600) φοιτητών στην Κοζάνη, διευκρινίζοντας πως, χθες Δευτέρα, στάλθηκε η τελική πρόταση με επιπλέον τμήματα για την Κοζάνη, ώστε να διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Θετική η ανταπόκριση του Υπουργού. Δείτε τι είπε σήμερα στο Westchannel:

47 σχόλια

  • Από την πρώτη συνέντευξη των δύο πρυτάνεων ακούστηκε αυτό . Μάλιστα ο Τουρλιδάκης είπε : για σταδιακή μείωση 20-30% των φοιτητών .
    Τώρα απορείτε ; Τώρα ξυπνήσατε ;
    Όμως δείτε πως ήρθαν τα πράγματα : Στην αρχή πανηγυρίζατε και εμείς φωνάζαμε ενώ φτάσαμε στο σημείο να συμβαίνει το αντίθετο στο τέλος μιας και έγινε μια πολύ καλή , win-win , συμφωνία.

    • ο Γκανάτσιος φαίνεται να είναι πολύ πιεσμένος και στεναχωρημένος.
      ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ .

      Θα μειωθούν στο μισό οι φοιτητές της Κοζάνης. !

      Μιά νέα ΄καταστροφή απεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τον Συριζαίο Δήμαρχο και Περιφεριάρχη γιά την Κοζάνη !

      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

      • Δήμαρχε και
        Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

        ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
        δεν μας κοροίδεύετε.!!

        ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ !

    • Κατά επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Δήμαρχος Κοζάνης
      Λ. Ιωαννίδης δεν έκανε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κίνηση και ενέργεια γιά να στηρίξει τα δίκαια συμφέροντα της
      Κοζάνης και ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αρθμός των φοιτητών από την Κοζάνη.

      Ολοι οι Βουλευτές και Δήμαρχοι της λοιπης Δυτ. Μακεδονίας πιέζουν αφόρητα και κοιτούν να αρπάξουν φοιτητές και σχολές από την Κοζάνη.

      κ. Ιωαννίδη ,

      μας έχεις απογοητεύσει πλήρως .
      Είσαι απαράδεκτος .

      ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ !

      Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ !
      ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ .
      στό σπίτι σου .

      Μας έκαψες .

      • Το να γραφεις ότι σου κατεβαίνεις και να μιλάς για πληροφορίες σαν να είσαι δημοσιογράφος και ενώ ξέρεις πως δεν είναι εται ειναι ανήθικο.

  • Ο Γκανάτσιος επιβεβαιώνει τον Τσιαρτσιώνη

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ !

    ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 2.500- 3.000 ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ 1

    • Αγαπητέ Κύριε αυτό που αναφέρεται με τέτοια βεβαιότητα, θα μας πείτε και μας από που το γνωρίζεται; Και κάτι άλλο η συζήτηση είναι ανάμεσε στο Υπουργείο (+βουλευτές) και στα δύο ιδρύματα. O Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος είναι εύκολο να μας πείτε κατά τη γνώμη σας τι πρέπει να κάνουν;

    • Χθες μας τα γιατί θα αυξηθούν τα τμήματα
      Σήμερα γιατί δεν θα αυξηθούν
      Σταθεροποιηθείτε γιατί θα πάθουμε σαν τον ψαρά και την ατυχήσασα

      • Δεν έχει σημασία ο αριθμός των τμημάτων , πολλά είναι με ελάχιστους φοιτητές .

        Ο αριθμός των φοιτητών που παρακολουθούν είναι η ΟΥΣΙΑ !

    • Απεδείχθη οτι ο Τσιατσιώνης έχει δίκαιο .
      Οπως έχει αποδειχθεί ο,τι σύμφωνα με την γραμμένη μελέτη του Δήμου Κοζάνης γιά το ΣΒΑΚ θα χαθούν 4.500 ως 5.000 θέσεις στάθμευσης .

      αυτή είναι η αλήθεια .

      Και είναι γραμμένα στην μελέτη κ. Συριζαίε .

      Τώρα αν εσύ θέλεις να είσαι σε άλλον πλανήτη, δικαίωμα σου.

  • Τελικά αποδεικνύεται ότι η όλη διαδικασία γίνεται στο πόδι, χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικά σχεδιασμός. Κύριοι υπεύθυνοι δεν είναι οι βουλευτές (αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, στην προσπάθειά τους να μαζέψουν ψήφους), αλλά κυρίως οι δύο πρυτάνεις που έγιναν άβουλα πιόνια στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν, έστω και στοιχειωδώς, στις απαιτήσεις ενός τόσου σοβαρού εγχειρήματος.

    • ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ?

      ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ?

      ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?

      ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ?

      ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΕΙ – ΤΕΙ ?

  • Εάν ισχύουν τα παραπάνω να τοποθετηθούν άμεσα ο δύο Κοζανίτες (?) βουλευτές. Οι άλλοι δύο βουλευτές εφόσον υπονομεύουν με τις ενέργειες τους την πρωτεύουσα του Νόμου να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης.

    • Τι δεν κατάλαβες; Η εκπροσώπηση της πόλης επωληθη από τους χαριτωμένους εισαγόμενους και τους υποστηρικτές τους… ας προσέχαμε….

  • Εχουμε χασει το δασος και κοιταμε το δεντρο. Δυστυχως επιβεβαιώνεται οτι ο μονος λογος υπαρξης σχεδων ολων των περιφεριακων ΑΕΙ και ΤΕΙ ειναι η αναπτυξη της εκαστοτε τοπικης κοινωνιας, με αποτελεσμα να χανεται καθε ειδους ακαδημαϊκή και επιστημονικη αναπτυξη.

  • Ο Κουκουλόπουλος με σκληρούς αγώνες έφερε και στέριωσε το
    Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας .

    Ο ΣΥΡΙΖΑ , οι Βουλευτές του ,ο Περιφερειάρχης , ο Δήμαρχος , όλοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , το ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ και διώχνουν 3.000 φοιτητές από την Κοζάνη.

    Απαράδεκτο.
    Παράλογο.

  • Αντί να μιλάμε για το πώς πρέπει να γίνει ένα καλό πανεπιστήμιο κάνουμε προσθαφαιρέσεις εισακτεων και ψάχνουμε να βρούμε δικαιωμένος και αδικημένους. Πόσο κρίμα για τη νέα γενιά και τι ξεφτίλα για μας ολους

  • Οι Συριζαίοι βουλευτές και ο δήμαρχος μας βάζουν την ταφόπλακα στην Κοζανη. Μπράβο στον Μουμουλίδη και τον δήμαρχο Πτολεμαιδας που θα τραβήξουν στην πόλη τους χιλιάδες φοιτητές

  • Λάζο Μαλούτα

    Παλιέ Δήμαρχε ,

    Δεν ακούσαμε τίποτε απο εσένα !

    Βγήκες πολιτικά στην σύνταξη ;

    ή περιμένεις να γίνει το κακό και μετά να μιλήσεις ;

  • Την ουσία δε τη βλέπει κανεις !! Μιλάμε για κατάργηση των τμημάτων του ΤΕΙ και όσοι έχουν αποφοιτήσει εδώ και τόσα χρονια και οι σχολές τους δεν έχουν επάγγελματικα δικαίωμα ( δηλαδή πάνω απο τις μισές σχολές) θα υπό βασιστούν σε ΙΕΚ.
    Απλα τα πράγματα !!!!!!!!!!!!

  • Οι Κοζανίτες θεωρούν ότι είναι η Αρία φυλή και ότι όλα στην περιφέρεια του ανήκουν.
    Έχουν χιλιάδες φοιτητές στην Κοζάνη που σημαίνει ότι εκατομμύρια Ευρώ εισρέουν σ’ αυτή την πόλη. Έτσι νοικιάζουν τα ακίνητά τους, λειτουργούν οι καφετέριες, οι ταβέρνες και τόσα άλλα μαγαζιά αλλά ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι. Χάλασαν τον κόσμο διότι θεώρησαν ότι χάνουν χρήματα από το νέο τμήμα που θα ιδρυθεί, του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα. Αναγγέλλουν ότι η Πτολεμαΐδα δεν το δικαιούται. Πάντοτε αυτό κάνουν, σε οτιδήποτε. Το κακό είναι ότι βγαίνουν δημόσια και το εκφράζουν υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων των κατοίκων της Πτολεμαΐδας. Απειλούν τους βουλευτές ότι θα τους τιμωρήσουν.
    Οι ψήφοι της Πτολεμαΐδας όμως είναι πάρα πολλοί και θα παρακάμψουν τις απειλές των Κοζανιτών.

    • Έχεις δίκιο ..το ίδιο κάνουν και ενάντια στις άλλες πόλεις της δυτικής Μακεδονίας…θεωρούν πως όλα πρέπει να γίνονται στην πόλη τους …δεν είναι μόνο δική σας γνώμη…ρωτήστε και τους Καστοριανους ..τους Φλώρινιωτες…

      • Διαβάζοντας τέτοιες απόψεις σαν τις παραπάνω ,αντιλαμβάνεται κάποιος για την κατάντια της χώρας μας.Πειράζει να ζητήσω κι εγώ ένα τμήμα στο χωριό μου?

  • Για να καταλάβω , νοιάζεστε πως θα μοιραστεί η πίτα αλλά όχι για την ποιότητα αυτής .
    Με τέτοια μυαλά θα αφανιστεί όλη η Δυτ. Μακεδονία .

  • ο Κασαπίδης τι λέει; για να σε δούμε Γιώργο με ποιανού το μέρος είσαι; της Κοζάνης ή των άλλων νομών;Εδώ σε θέλω κάβουρα που πρέπει να μοιράσεις τα οφίτσια

    • Μπα???Για περιφερειάρχης δεν βάζει???Δεν θα εκπροσωπήσει και τους άλλους νομούς???Το δίκαιο είναι να υπερασπιστεί μόνο την Κοζάνη???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.