kozan.gr: Σε εκδήλωση, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, την Κυριακή 10/2, θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης

6 Φεβρουαρίου 2019
12:16

 

Σε εκδήλωση, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, την Κυριακή 10/2, θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.   Αύριο Πέμπτη στις 19:30, στη ΝΟΔΕ Kοζάνης, θα γίνει σύσκεψη τοπικών στελεχών προκειμένου να οργανώσουν τα της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ.

kozan.gr

9 σχόλια

  • ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: “ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ”! Η απόλυτη ξεφτίλα του επόμενου πρωθυπουργού.
    Έχει αντιληφθεί ότι η γενοκτονία των Ποντίων τέθηκε εκτός σχολικής ύλης;
    Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού που θα τον φιλοξενίσει θα μείνει ΑΦΩΝΗ ; !!

    • Εσεις εχετε αντιληφθει οτι το μαθημα των θρησκευτικων εχει καταργιθη;Οτι τα βιβλια της ιστοριας αλαζουν;Θα μεινετε ΑΦΩΝΟΙ;

      • Πότε μίλησε η ΝΔ
        1.για την απόπειρα κατάργησης της προσευχής στα σχολεία; για την θεμελιώδη αλλαγή ύφους στο μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, για πρώτη φορά από την εποχή του Καποδίστρια! ;
        2.για τα βιβλία της Ιστορίας. Ιδού ορισμένα δείγματα: αντικαθίστανται μύθοι του Αισώπου από «οδηγίες συναρμολόγησης καφετιέρας» στο Δημοτικό, προβάλλεται κείμενο υπέρ της παιδεραστίας στην Α Γυμνασίου, προβλέψεις αστρολόγων στη Β Γυμνασίου, κατηγορητήριο κατά της Ελλάδας για καταπίεση εθνικών μειονοτήτων στη Γ Γυμνασίου.
        Πότε μίλησε ; Ποτέ !

  • Έλληνες ραγιάδες κάντετο πράξη, από μας όλους κι από τον καθένα μας χωριστά. Δώστε πόνο , όπως αυτοί μας έδωσαν τόσα χρόνια. ΣΥΡΙΖΑ 1%, Ν.Δ.1.5%, ΠΑΣΟΚ 0,5%, ΚΚΕ 2% και πάει λέγοντας.Έχετε τα κότσια; Δεν το νομίζω. Το τάξιμο πάει σύνεφο, και μια ζωή τα ίδια. Έτσι σκάσε και μη διαμαρτύρεσε, μίζερε και γκρινιάρη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.