Συνεχίζονται οι έρευνες για την Καραγκιόζη Ευγενία από τα Πετρανά Κοζάνης – Το μήνυμα της οικογενείας

10 Φεβρουαρίου 2019
07:45
Κανένα σχόλιο

 

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη μητέρα-γιαγιά μας και ευχαριστούμε όλους που συνεχίζουν και επιμένουν να βρεθεί ζωντανή και ξανά στην αγκαλιά μας. Στην αστυνομία, στην πυροσβεστική, στους εθελοντές, τους συγχωριανούς και τον πρόεδρο των Πετρανών που είναι ακούραστος. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να ψάχνετε περιμένοντας κάποιος να βρει κάτι καινούργιο. Όποιος γνωρίζει κάτι σας παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100. Προσευχόμαστε ο Θεός να την έχει ζωντανή και γρήγορα να είναι πάλι μαζί μας. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και επίσης ευχαριστούμε που μας βοηθάτε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.