Οδηγίες

 

  1. Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη να βράσουν.
  2. Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε την μαργαρίνη, την σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσουν.
  3. Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι που να δέσουν.
  4. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Όταν το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς.
  6. Με το δάχτυλό μας κάνουμε μία κοιλότητα στην μέση και με την βοήθεια ενός κορνέ δημιουργούμε μία ροζέτα από Nuttela.
  7. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.