Nέοι και περισσότεροι κάδοι στον κεντρικό πεζόδρομο – πλατεία της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

19 Φεβρουαρίου 2019
15:29

 

Nέοι και περισσότεροι κάδοι στον κεντρικό πεζόδρομο – πλατεία της Κοζάνης.

9 σχόλια

  • Επειτα απο πεντε ολοκληρα χρονια εφυγε η πρεσα σκουπιδιων απο την εισοδο της πλατειας. Μπραβο στη Δημοτικη αρχη για το εργο της. Επισης χρειαστηκαν αλλα πεντε για να αντικατασταθουν οι καδοι το στομιο των οποιων με το ζορι χωρουσε και χωραει ενα μπουκαλι. Σε καθε περιπτωση αξιζουν θερμα συγχαρητηρια στο Δημο και ελπιζουμε καθε μια πενταετια να σηκωνει μια πρεσα σκουπιδιων.

  • Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα πρώτα 2 χρόνια η πλατεία κατασκευαζόταν. Και ναι οι διαδικασίες χρειάζονται χρόνο

  • Ότι είναι καινούργιο είναι και καλό μόνο που η Δημοτική αρχή κοιτάζει τη βιτρίνα εάν πάει κανείς στα Δημοτικά διαμερίσματα όλοι οι κάδοι σκουπιδιών ανοίγουν με το χέρι και όχι με τον υποπόδιο μοχλό βλέπεις οι κάτοικοι αυτοί είναι Β’ κατηγορίας η ψήφος όμως είναι ίδια γι αυτό όλα καταγράφονται.

    • Καλα το πενταλ θελει και κοτσια και νιατα να κρατησεις ισοροπια με το ενα ποδι στη γη κ με το αλλο να πιεζεις ενω ταυτοχρονα σηκωνεις το σακο σκουπιδιων. Δεν ειναι παντα ευκολο

  • ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΕΞΩ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.