kozan.gr: Γ. Βοσκόπουλος για ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το συμβάν του ιερέα (πατέρα Αναστάσιο) με τον βουλευτή Κ. Σέλτσα: “Νομίζω αυτοί οι άνθρωποι δε ζουν στη Φλώρινα. Ζουν σε άλλο δήμο ή σε άλλο πλανήτη” (Βίντεο)

19 Φεβρουαρίου 2019
19:46

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West channel μίλησε, σήμερα Τρίτη 19/2, ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος σχολιάζοντας την κοινή ανακοίνωση του βουλευτή Κ. Σέλτσα και της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα. Δείτε τι είπε:

6 σχόλια

  • Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κουρελού. Είναι ιπτάμενο χαλί. Με έξι επιβάτες, τα έξι μαγεμένα δεκανίκια που η κακιά μάγισσα του Βουνού μετέτρεψε σε έξι μαγικές καρέκλες!
    Μπορεί ενίοτε οι θρόνοι να τρίζουν, αλλά οι καρέκλες ποτέ.

    • κουρελού και 4 χρόνια κυβέρνηση δεν στέκει, κάνε υπομονή μεχρι τον Οκτώβρη και ηρεμία θα σας χορέψει πάλι ο Αλέξης

      • Θα μας χορέψει όπως χόρευαν οι αγορές; Κυβέρνηση του 20% με 95 βουλευτές +50 bonus και δεκανίκι τους ΑΝΕΛ, ο μόνος λόγος που κράτησε 4 χρόνια είναι επειδή ήταν πρόθυμοι υπηρέτες της Γερμανίας και της Αμερικής. Ναι σε όλα και ξεπούλημα των πάντων. Ευτυχώς που ήρθε η ανάπτυξη για τον Πολάκη…

  • Απο την συμφωνία ζημιώθηκε ή ωφελήθηκε η Ελλάδα????
    Παραχωρήθηκε έστω 1 τ,μ, απο την ελληνική Μακεδονία ????
    Παραχωρήθηκε η γλώσσα???? Αφαιρέθηκε έστω και μια λέξη απο την ελληνική και δεν το είδαμε?
    Παραχωρήθηκε η εθνότητα???? (μπορεί ενα κράτος να παραχωρεί ή αφαιρεί την εθνότητα ενός λαού, που την έχει αποκτήσει με τους όποιους δικούς του αγώνες και θυσίες? την εθνότητα
    Δώσαμε όνομα??? (γίναμε νονοί??) Μα όλοι είχαν συμφωνήσει στην σύνθετη ονομασία και θεωρώ το βόρεια Μακεδονεία ότι καλύτερο διότι εννοείται ότι υπάρχει και η νότια Μακεδονία.
    Είναι η Μακεδονία μια και ελληνική????? Με το ιδιο σκεπτικό λένε και γείτονες: στη Βουλγαρία ότι η Μακεδονία είναι μια και Βουλγαρική, στη βόρεια Μακεδονία ότι είναι μία και Β.Μ. (δεν υπάρχει για σας η Συνθήκη Βουκουρεστίου
    Ή με την ιστορία που δημιουργήσαμε εμείς τον Γκρουέφσκι με τα αγάλματα οδους στη χώρα του κτλ .
    Όλα αυτά λύθηκαν με ΕΙΡΗΝΙΚΑ με την συμφωνία των πρεσπών και τον αλυτρωτισμός και των δύο πλευρών . Πραγματικά αξίζουν το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.