kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου, ο Σάββας Αλεξανδρίδης

25 Φεβρουαρίου 2019
18:59

 

Σύμφωνα με πληροφορίες; της στήλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου, θα είναι ο Σάββας Αλεξανδρίδης. Γεννήθηκε στη Σκήτη Κοζάνης, από γονείς γεωργούς και εργάζεται στη ΔΕΗ / ΚΜΕΕΕ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Είναι πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σκήτης «Εύξεινος». Από το 2015 έως και σήμερα, κατέχει τη θέση του Προέδρου Δ.Σ, στο Σ.ΠΟ.Σ Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Κέρκυρας. Είναι μέλος του Δ.Σ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Π.Ο.Ε), από το 2011 έως και σήμερα, με σημαντική συνεισφορά στα θέματα του ποντιακού Ελληνισμού. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Λαζαρίδου, από τα Αλωνάκια Κοζάνης και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Ειρήνη γεωπόνο, τον Ευστάθιο (Στάθη), γνωστό καλλιτέχνη της ποντιακής μουσικής, τη Στέλλα φιλόλογο και τη Χριστίνα βρεφονηπιοκόμο.

Η Χύτρα

27 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.