Κοζάνη: Tι λέει ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας για το διαχωρισμό του Βελβεντού

26 Φεβρουαρίου 2019
13:47

«O  διαχωρισμός  του  Βελβεντού, μπορεί να αποτελέσει διαχωρισμό προοπτικής και  ανάπτυξης»  δήλωσε  ο Περιφερειάρχης  Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάθεση τροπολογίας στην Βουλή, προκειμένου άμεσα να ψηφισθεί  η ανεξαρτητοποίηση  του Βελβεντού από το Δήμο Σερβίων, ενόψει   και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ο  κ. Καρυπίδης  τόνισε   ότι «με  την άρση όλων των νομικών ζητημάτων, δίνεται ένα αίσιο τέλος, σε ένα θέμα που αποτέλεσε  καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας στην περιοχή».

Αναφέρθηκε  επίσης  στις  πρωτοβουλίες  της Περιφερειακής αρχής  τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και  στην κατάθεση ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου μετάβασης για τον διαχωρισμό του Βελβεντού, ώστε όπως  υπογράμμισε  «να αποτελέσει πρότυπο μοντέλο,  για περιοχές  που προκύπτει χωροταξικό  πρόβλημα  στην χώρα  και θα εξετασθούν συνολικότερα αργότερα, με τον Κλεισθένη  2».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

15 σχόλια

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΚΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ.

  • Καρυπιδης η Σιατιστα ,η Αιανη , το τσοτυλι και η νεαπολη σε περιμένουν !!!! Ο λαϊκισμός σου δεν έχει όρια !! Ούτε ένας σοβαρός λόγος δεν υπάρχει Γι αυτό το δήμο Βελβενδούς έξω από τον εγωισμό και την έπαρση πέντε κολημενων που ψάχνουν ρόλο ! Τι να πούμε αίσχος και πάλι αίσχος !!!

  • Θα σας φαει η ζηλια για το ΒΕΛΒΕΝΤΌ όλους .καλα κανουν 10 χρονια που τρεχουν δεν αναρωτηθηκε κανενας σας γιατι επιμενουν.μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο που εκαναν οι βελβεντηνοι και μακαρι να δικαιωθούν

  • ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΙΤΩΝ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!

  • Γύρνα στην κανάλι σου κι άσε τα σοβαρά προβλήματα για δυνατούς λύτες. Έδωσε τις εξετάσεις σου και απέτυχες κι εσύ και οι γύρω σου. ΜΑΥΡΟ στην Αιανή! κι όπως βλέπω και παραπάνω δεν θα χρειαστεί φέτος να κάνεις διακοπές για να μαυρίσεις …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.