kozan.gr: Ώρα 15:00: Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τα κεντρικά cafe- bar – δρόμους της Κοζάνης, μεσημέρι Τσικνοπέμπτης (Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου 2019
15:40

 

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τα κεντρικά cafe- bar – δρόμους της Κοζάνης, μεσημέρι Τσικνοπέμπτης 28/2.

 

 

 

 

 

9 σχόλια

  • Γεια σου ρε νεοελληναρά ανεπανάληπτε συμφεροντολόγε, αρχιπαγανιστή την Πέμπτη και “όσιε” με τους μεγάλους σταυρούς την Κυριακή στην εκκλησία ! Σαν κι εσένα στον κόσμο κανείς!

  • Άραγε 400-500-600 χρόνια σκλαβιάς (που συνεχίζεται…)γιατί δεν αλλάζουν τελικά την κοινωνία μας. Μήπως φταίνε τα γονίδια, που δεν είναι ίδια με τους παλιούς που δίδαξαν το φως? Αυτούς που σε όλον τον κόσμο θαυμάζουν και μιμούνται, αυτούς που οι περισσότεροι από εμάς μισούν και ανέχονται μειοψηφίες προδοτών να ξεπουλούν ότι μας συνδέουν με αυτούς. Για γέλια και για κλάματα είμαστε και το χειρότερο είναι ότι η παράνοια αυτή έχει μεταδοθεί 100% στα μικρά παιδιά, δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου. Χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον πατρίδα.

  • Ρε μάγκες αμα δε σας αρέσει αυτη η διασκέδαση δικαίωμα σας,μη μας πρηζετε καθε χρόνο με αυτά τα σχόλια στις αποκριές,ας διασκεδάσει ο καθένας όπως θελει.ΚΑΛΗΗΗΗ ΑΠΟΥΚΡΑΑΑΑΑ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥ!!!

    • Ο καθένας ζει όπως γουστάρει και μεγαλώνει όπως θέλει τα παιδιά του. άλλος μεγαλώνει Έλληνες όπως παλιά, άλλος γενίτσαρους, άλλος παρτάκιδες και κομματόσκυλα, άλλος ευγενικά παιδιά τα οποία σέβονται , άλλος λαμόγια για να διοριστούν γλείφοντας κατουρημένες ποδιές εν έτη 2018. Εσύ μάγκα διαλέγεις και παίρνεις. Αου κιτσο!!!!Άσι μας απου δω βλάχου!!

    • Περις μακάρι κάθε χρόνο να είναι όπως τα λες, αλλά η πολύ ανεμελιά μας κάνει και ανεύθυνους. Όπως ξέρεις τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Να υπάρχει διασκέδαση με μέτρο, και όχι διασκέδαση μόνο.

  • Το Μακεδονικό θέμα μας τάραξε πολυ και ο κοσμάκης(υποψήφιοι,πολιτικάντηδες και λοιποι ανερχομενοι αστερες της πολιτικής) βγήκε λίγο να ξεσκασει!Σε μερικά χρόνια ταργανα θα παίζουν το”Μακεδονία Σκοπιανή του Αλέξανδρου η χώρα” και εμεις θα χοροπηδάμε και γλενταμε, και θα γελάει και ο πλανήτης με μας.Όχι ότι τώρα δε γελά!Μνημόνια φορεβερ

  • “Γεια σου ρε νεοελληναρά ανεπανάληπτε συμφεροντολόγε, αρχιπαγανιστή την Πέμπτη και «όσιε» με τους μεγάλους σταυρούς την Κυριακή στην εκκλησία ! Σαν κι εσένα στον κόσμο κανείς!”
    Οτι καλύτερο και σωστότερο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό….
    Ετσι είναι…η ζωή μας όλη μια υποκρισία….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.