Ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών: «Συνέργεια, ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ των Περιβαλλοντικών Σχολών της Δυτικής Μακεδονίας»

2 Μαρτίου 2019
07:59

Παρακαλούμε να βοηθήστε όλοι με την ηλεκτρονική σας υπογραφή την προσπάθειά που γίνεται για τη διατήρηση ενός ισχυρού Περιβαλλοντικού Τμήματος στη Δυτική Μακεδονία, μέσω της συνέργειας των δύο αντίστοιχων τμημάτων του ΤΕΙΔΜ και του ΠΔΜ και τη διεκδίκηση των δίκαιων και λογικών αιτημάτων των φοιτητών τους.

Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θέσεις μας και αν θέλετε να υπογράψετε ηλεκτρονικά:

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_SYNERGEIA_OHI_KLEISIMO_ton_Perivallontikon_Sholon_tis_Dytikis_Makedonias/details/

Χρειαζόμαστε τη δύναμη όλων σας, ώστε η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή!

Με εκτίμηση στην πόλη που μας φιλοξενεί και μας σπουδάζει,

Οι φοιτητές της κατεύθυνσης Μηχανικών Αντιρρύπανσης Τ.Ε., του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

16 σχόλια

  • Μπράβο στον οικολόγο δήμαρχο Κοζάνης που βοήθησε να κλείσουν οι περιβαλλοντικές σχολές του ΤΕΙ και στον οικολόγο Γαβρόγλου που εξαφάνισε τους μοναδικές σχολές που δίνανε δουλειά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στον οικολόγο περιφερειάρχη Καρυπίδη που έκανε χαρούλεςόταν ο Σύριζα έβαλε την υπογραφή του στην εξαθλίωση της περιοχής μας. Και έχουν και το θράσος να έρχονται εδώ και να βγάζουν λόγους.

  • Εδώ τους κάνουν Πολυτεχνείο και αυτοί παίζουν συνδικαλιστικά παιγνίδια. Η πλειοψηφία των φοιτητών είναι με την πρόοδο δεν συμμετέχει στα κόλπα.

  • Το κείμενο δεν είναι των φοιτητών.
    Το πρόβλημα των φοιτητών είναι (1) επαγγελματικά δικαιώματα, και (2) ότι δεν τους αφήνουν να ενταχθούν στο Πολυτεχνείο.
    Ούτε με το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος θα τους αφήσουν να μπουν στο πολυτεχνείο. Άρα τζίφος ο αγώνας για τα παιδιά.
    Το μόνο που μπορεί να καταφέρουν είναι να βοηθήσουν την κυρία να κρατήσει το μαγαζί!
    ΑΙΣΧΟΣ

  • Δεν είναι κρυφό ότι το κεντρικό κείμενο του avaaz είναι γραμμένο από τον καθηγητή μας κύριο Λάζαρο Τσικριτζή, το οποία το αναγράφουμε στο τέλος του κειμένου με ΈΝΤΟΝΗ (bold) γραμματοσειρά!!

    Προφανώς, δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το κείμενο.

    Πάλι τα δικά σας κοιτάτε, ντροπή!

    • Καλέ μου, μαζί με τον Τσικριτζή, γράφετε ότι υπογράφουν και άλλοι καθηγητές σας. Ερώτηση, εκτός από τη γνωστή κυρία, έχουν υπογράψει και άλλοι? Γιατί δεν βάζετε στην υπογραφή τους 2 που υπέγραψαν πραγματικά και αφήνετε υπονοούμενα ότι είναι περισσότεροι? Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, τι στιγμή που ξέρετε ότι όλοι οι άλλοι καθηγητές σας δεν συμφωνούν. ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ

  • Εκτός πραγματικότητας είναι γνώμες του τύπου “Η Δυτική Μακεδονία δεν έχει βιομηχανία (πέραν της ΔΕΗ που πρακτικά είναι «τελειωμένη»).” Αν η Δυτική Μακεδονία δεν έχει βιομηχανία, τότε μάλλον δεν χρειάζονται ούτε τα τμήματα Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Είναι λυπηρό, συνάδελφοι οι οποίοι εξασφάλισαν εργασία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ακριβώς λόγω της ύπαρξης και λειτουργίας των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, είτε λόγω ιδεοληψίας είτε λόγω ατομικών συμφερόντων να προσπαθούν να τεκμηριώσουν τις “προτάσεις” τους για τα νέα τμήματα εκφράζοντας τέτοια επιχειρήματα και παρασύροντας (όπως και άλλες φορές στο παρελθόν, πχ. με το σχέδιο Αθηνά) τους φοιτητές των τμημάτων.

  • ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΓΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΑΛΕΞΗΣ Χ. Η ΤΟ ΡΕΝΙΑ Τ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.