Οι Φανοί «ανάβουν» στην ΕΡΤ Κοζάνης τη Μ. Αποκριά

8 Μαρτίου 2019
08:52
Κανένα σχόλιο

 

Ειδικό αφιέρωμα στην Κοζανίτικη Αποκριά, στο έθιμο των Φανών, την προετοιμασία, λίγο πριν την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση και το πολύ πηγαίο παραδοσιακό και αποκριάτικο τραγούδι, θα μεταδώσει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, της Μεγάλης Αποκριάς, η ΕΡΤ Κοζάνης, από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι.

Η «ζωντανή» εκπομπή θα περιλαμβάνει, εκτός από όλες τις πληροφορίες για την ιστορία και την περιήγηση στους φανούς στην πόλη της Κοζάνης, χρήσιμες οδηγίες για την κυκλοφορία, τους χώρους στάθμευσης, το φαγητό και την ψυχαγωγία.

Παράλληλα στο κτίριο της ΕΡΤ Κοζάνης (οδός Τράντα 19) θα ανάψει και Φανός, όπου σας περιμένουμε όλους.

Στις 10 το πρωί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 η ΕΡΤ Κοζάνης «ανάβει» τον Φανό της Ενημέρωσης, «ανάβει» τον Φανό της διασκέδασης, «ανάβει» τον Φανό της Αποκριάς.

Συντονιστείτε στις συχνότητες της ΕΡΤ Κοζάνης στους 100,2 Mhz και 100,6 Mhz των FM, αλλά και στο www.ert.gr/news/kozani

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.