kozan.gr: Έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της οικοδομής, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Γ. Δακή – Τι δηλώνει, ο ίδιος, στο kozan.gr

11 Μαρτίου 2019
00:31

 

 Έσπασαν τη τζαμαρία της εισόδου της οικοδομής όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του, Γ. Δακή, στην Κοζάνη. Μιλώντας, τηλεφωνικά, στο kozan.gr, ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, επιβεβαίωσε το γεγονός, επισημαίνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στο παρελθόν υπήρξαν, κάτω από το γραφείο του, κι άλλου τύπου βανδαλισμοί. “Όπως μου είπαν ένοικοι της οικοδομής, ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 2 το πρωί, δύο άτομα, με βαριοπούλα, έσπασαν τη τζαμαρία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Απέναντι στην προσπάθεια πολιτικής τρομοκρατίας αντιτάσσουμε τη δημοκρατία, την ενότητα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του τόπου και της κοινωνίας μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Δακής, τις επόμενες μέρες, θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

 

4 σχόλια

  • Αν θεωρείτε πως το να σπάσετε την τζαμαρία του κυρίου Δακη θα φέρει αποτελέσματα στον πολιτικό χορό είσαστε πολύ λάθος.Κριμα για την συμπεριφορά σας.

    • Το ερώτημα είναι αν το έκαναν άτομα άλλου χώρου ή της ίδιας της ΝΔ. Ο εχθρός πάντα είναι εντός των πυλών!

  • Πρόκειται για οικοδομή όπου εκτός από το ”πολιτικό γραφείο” (αλήθεια με τι ασχολείται το εν λόγω γραφείο;;), στεγάζονται και αρκετά διαμερίσματα. Μάλλον προϋποθέτει υπερβολική αυταρέσκεια να πιστεύει κανείς ότι το εν λόγω συμβάν οφείλεται σε ”πολιτικά κίνητρα”….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.