Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου οργάνωσε την καθιερωμένη γιορτή της Τσικνοπέμπτης οπού εκτός απο ψήσιμο και προσφορά εδεσμάτων στα παιδιά και τους γονείς υπήρξαν και οι εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

-Φέτος για πρώτη φορά κλήθηκε ο φανός της γειτονιάς του Σχολείου ο φανός ”ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” για να παρουσιάσει στα παιδιά και στους γονείς το έθιμο του φανού καθώς και τα παραδοσιακά τραγούδια των ημερών.
-Εκδήλωση Face Painting με χαρούμενα αποκριάτικα σχέδια στα μικρά παιδιά και σε όσους/ες αισθάνθηκαν μικρά παιδιά από τη Γραμματέα του Συλλόγου Κα ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΑ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του σχολείου τους δασκάλους που μας στήριξαν στην προσπάθεια μας αυτή. 
Τον Φανό του Παύλου Μελά με τους τραγουδιστάδες και το χορευτικό που ήταν κοντά μας. 
Του εθελοντές γονείς και φίλους που από την αρχή μέχρι το τέλος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τις γνώσεις τους στο ψήσιμο.
Τον Δάσκαλο της πληροφορικής Χριστόδουλο Ασκονίτη για την κατασκευή των φετινών προσκλήσεων για την Τσικνοπέμπτη και για τον Αποκριάτικο χορό μας.
Την βιοτεχνία αλλαντικών – κρεάτων ΜΑΤΥΛΛΗ του κ. Σκουτέλα 2ο χλμ Κοζάνης – Κρόκου που μας στηρίζει τα τελευταία χρόνια
Αλλά και όλους εσάς που μας στηρίζεται και συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 
Σας περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερο κέφι στον Αποκριάτικο χορό του Σχολείου στις 20-02-2017 στο Club D.A.D.A. μετά τις 18:00

Καλές Απόκριες και του χρόνου ακόμη καλύτερα……!!!