Φωτογραφία αναγνώστριας στο kozan.gr, για πτώση κλαδιού στο άλσος Aγίου Δημητρίου στην Κοζάνη, την ώρα που πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο

13 Μαρτίου 2019
10:24

 

Φωτογραφία αναγνώστριας στο kozan.gr,  για πτώση κλαδιού στο άλσος Aγίου Δημητρίου την ώρα που πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο.

14 σχόλια

  • ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ!!! σε καποιες περιπτωσεις η τεχνολογια (ιντερνετ) σωζει ζωες ,αλλα σε μερικες αναδεικνυεται η υπερβολη και η σαπουνοφουσκα σε ολο το μεγαλειο της !

  • Αυτό τα ξεπερνάει όλα, Έλεος συμπολιτεσ μας έλεος σε λίγο θα διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν έχει χαρτί υγείας στην τουαλέτα μας

  • Μια χαρα ειναι η τεχνολογια πανεξυπνοι. Το Πασχα θα το μαθαιναν οι αρμοδιοι και φυσικα και τωρα παλι τοτε θα το μαζεψουν. Ετσι λειτουργει ο Ελληνας.

    • μαλλον ολη τη μερα εισαι πανω απο το κινητο σερφαροντας και σελφαροντας …(ζωη κι αυτη … η απολυτη μιζερια!) εμεις ειμαστε πανεξυπνοι γιατι δεν εξαρτωμαστε και δεν αποχαυνωνομαστε ,εσυ πολυ αμφιβαλω…

    • Έπρεπε να πέσει στην κεφάλα σου, να σου πω εγώ. Την είδατε τώρα τί; Φταίει ο άνθρωπος που έβγαλε τη φώτο; και; Δεν φταίει ο Δήμος ε; Δηλαδή ποιός είναι αρμόδιος για να κλαδέψει σωστά τα δέντρα; Ποιός είναι αρμόδιος για να κρίνει και να κόψει προληπτικά τα επικίνδυνα κλαδιά και δέντρα; Εγώ; Εξυπνάδες όλοι. Αν έπεφτε σε κανένα παιδί, τώρα θα πέφταμε όλοι και πάλι από τα σύννεφα ε; Και μετά άιντε μια βδομάδα να διαβάζουμε τους νόμους και μετά πάλι τα ίδια.

  • Νισάφι πια. Επίσης είχε λάσπη στο δρόμο και λερώθηκαν τα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας. Όταν φυσάει κυρία μου ή έχει χιονίσει και είναι βαριά τα κλαδιά να μην περνάτε από κάτω. Θέμα λογικής.

    • Όταν φυσάει , χιονίζει , βρέχει και γενικά ο καιρός είναι άστατος θα πρεπει να μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας

  • Προχθές έπεσε ένα κουκουνάρι στο αυτοκίνητο μου γιατί δεν μάζεψε ο δήμος τά κουκουνάρια από όλα τά δεντρα; γιατί δεν μαζεύει τις πευκοβελόνες πριν πέσουν στον δρόμο; γιατί δεν ξηλώνει όλα τά πεύκα καί νά φυτέψει οποροφορα; νά βάλει τους υπαλλήλους νά μας τά μοιράζει στα σπίτια μας; γιατί; γιατί; γιατί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.