Στην Κοζάνη το Σάββατο 16 Μαρτίου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης

13 Μαρτίου 2019
15:52

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, το Σάββατο 16 Μαρτίου θα επισκεφθεί την Κοζάνη και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 θα βρίσκεται στην Λάρισα, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς , φίλους και οπαδούς του κόμματος, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Το αναλυτικό του πρόγραμμα έχει ως κάτωθι :

1.ΚΟΖΑΝΗ: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

16.30: Επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο.

17.15: Επίσκεψη στο Επιμελητήριο και συνάντηση με το Προεδρείο.

17.30: Συναντήσεις στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης , με τοπικούς φορείς ( Σωματείο «ΕΝΩΣΗ» Εργαζομένων ΔΕΗ, Προεδρείο ΕΒΕ Κοζάνης και Προεδρείο Εργατικού Κέντρου )

18.15 – 19.00 : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

19.00 – 20.00: Ομιλία Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ, μετά την συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Εργατικού Κέντρου.

3 σχόλια

  • ελα ρε γιωργαρε να μας τα πεις οπως μονο εσυ ξερεις να μ,ας τρελανεις με το απαραμιλλο στυλ σου την βροντερη φωνη σου να καταγγειλεις να μας θυμωσεις να θυμωσεις κι εσυ μαζι μας για την τρεχουσα πολιτικη κατασταση να μας πεις αν εχουμε ελπιδες να σε ξανα απολαυσουμε στην βουλη ευροβουλη καπου τες παντων κι ας ψηφισες μνημονιο δεν πειραζει το ξεχασαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.