kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση νταλίκας και φορτηγού βυτίου σε τούνελ της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη (Φωτογραφία)

14 Μαρτίου 2019
05:40

 

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση νταλίκας και φορτηγού βυτίου σε τούνελ της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:10 το πρωί, ξημερώμτα Πέμπτης 14/3. Όπως ανέφερε στο προσωπικό  του προφίλ στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κοζάνης, Ν. Πλεξίδας, που δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία: “Έφτασα πρώτος λίγα λεπτά μετά το ατύχημα ανάμεσα στα δύο όχηματα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μπετονιερα πρέπει να ήταν σταματημένη μεσα στο τούνελ και ο οδηγός της νταλίκας τη χτύπησε με δύναμη από τη δεξιά μεριά όπως ερχόταν με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές και μάλλον ένα ελαφρύ τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών. Όλη δεξιά μεριά της νταλίκας είναι κατεστραμμένη,εάν υπήρχε συνοδηγος ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα. Τώρα καθαρίζουν το δρόμο και περιμένουμε να έρθει από την Κοζάνη όπως είπαν γερανός να άνοιξει το δρόμο..”

5 σχόλια

  • Είναι δυνατόν μέσα στο τούνελ να σταματάνε φορτηγά η κ οχήματα, μέτα μας φταίνε οι δήμαρχοι κ οι περιφεριαρχες για λάθη οδηγήσεις που εμείς οι ίδιοι κάνουμε, ας μάθουμε πρώτα εμείς να οδηγαμε σωστά, ας σεβόμαστε τους κανόνες οδήγησης έλεος πια για αυτό έχουμε πάντα τροχαία.

    • Το θέμα είναι σταμάτησε οκ έβγαλε πρόβλημα. Οι άνθρωποι της Εγνατίας εφόσον υπάρχουν κάμερες για την κίνηση μέσα στα τούνελ έπρεπε να κλείσουν αμέσως την λωρίδα. Υπάρχουν κατά όλη την διάρκεια των τούνελ φωτεινοί σηματοδότες που βρίσκονται γιαυτό το λόγο. Μάλλον κάποιος κοιμόταν εκείνη την ώρα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η αρχή του ατυχήματος. Ευχαριστώ καλή σας μέρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.