Λαμπρόπουλος (δήμος Βοΐου): Την Παρασκευή τα πρώτα ονόματα – Ποιοι του είπαν “Όχι”

14 Μαρτίου 2019
10:49

 

Πραγματοποιήθηκε τελικά την Τετάρτη 13 Μαρτίου το μεσημέρι η συνάντηση του Δημήτρη Λαμπρόπουλου με νυν εκλεγμένους και νέους υποψηφίους στο Δημαρχείο της Σιάτιστας.

Όπως είχε αποκαλύψει ο siera fm, οι αντιδήμαρχοι Τσαρτσαμπαλίδης, Ζιάρα, Καρακουλάκης, δεν θα ακολουθήσουν το Δήμαρχο, θεωρώντας το ψηφοδέλτιο του αδύναμο.

Όπως επίσης είχαμε γράψει ο Δήμαρχος θα προχωρήσει στην δημιουργία συνδυασμού για τις εκλογές του Μαΐου και μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την Παρασκευή αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις υποψηφίων.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο, να έχει ήδη 15- 20 άτομα στη διάθεσή του για τη στελέχωση του συνδυασμού.

sierafm.gr

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.