kozan.gr: «Άνοιξε» το πρόγραμμα LEADER. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στήριξης λήγει στις 20/05. Μέγιστο ύψος επένδυσης 600.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για Μελετητές και Γραφεία Συμβούλων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Μαρτίου 2019
12:24

 

 

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για Μελετητές και Γραφεία Συμβούλων που αφορά το νέο πρόγραμμα LEADER. Η ενημέρωση έγινε σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της ΑΝΚΟ στην Κοζάνη, όπου παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δράσεις που προκηρύχθηκαν συνολικής δημόσιας δαπάνης 3,9 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δράσεις του τοπικού προγράμματος εφαρμόζονται στο σύνολο των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Γρεβενών εξαιρουμένων των Δημοτικών Κοινοτήτων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, ενώ η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στήριξης λήγει στις 20/05/2019. Δείτε τις δηλώσεις της κας Ζωής Γκερεχτέ υπεύθυνης των προγραμμάτων, αλλά και του επιχειρηματία από το Βατερό Κοζάνης κ Σάββα Περτσινίδη.

Θ. Τέγος

 

7 σχόλια

  • ΔΕΝ ΘΑ ειναι κακή ιδεα οταν ληξει η υποβολή προτασεων να μας ενημερωσουν ποιες επιχιερησεις υποβάλανε προτασεις για επιδοτηση και ποιοι μελετητες τους υποστηριξανε

    λιγα θα δουμε πολλα θα καταλαβουμε !

    • Ατυχής ο υπαινιγμός απλά για δημιουργία εντυπώσεων.Οι διαδικασίες ελέγχου πολύ αυστηρές για οποιονδήποτε.

        • Σύμφωνα με τον Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων δεν μπορεί κανένας φορέας να δημοσιεύει χωρίς σύμφωνη γνώμη. Γιατί δεν το ζητάτε επάωνυμα απο την εταιρεία και το δημοσιεύετε σε portal;

          • Οποτε θετε ειστε φορεας όποτε θετε ριστε ιδιωτες και οποτε θετε και τα δυο

            Δημοσιευστε τις σναθεσεις σας και με ποιο νομο εγιναν πχ

  • Ο πιο σοβαρός φορέας στην περιοχή. Μακάρι όλοι οι φορείς και τα στελέχη να είχαν τον επαγγελματισμό της ΑΝΚΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.