51 εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στο Δήμο Βοΐου διεκδικούν…

28 Μαρτίου 2019
21:37

ΠΡΟΣ:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ. ΒΟΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εμείς οι πενήντα ένα εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στον Δήμο Βοΐου μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (οχτάμηνο) από 15/10/2018 φτάνοντας ήδη πάνω από το μισό του προγράμματος, βλέπουμε καθημερινά ότι καλύπτουμε με την εργασία μας πάγιες και διαρκείς ανάγκες δουλειάς.

Θεωρούμε ότι η εργασία είναι δικαίωμα όλων τόσο για τις ανάγκες των οικογένειών μας οσο και για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας. Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι καθημερινός συνεχής, αντιστεκόμαστε σε προσπάθειες ομηρίας εργαζομένων από όσβν και όπου εάν προέρχονται.Δεν συμβιβαζόμαστε με την ανακύκλωση της ανεργίας. Αγωνιζόμαστε για τα σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας και των οικογένειών μας και όλων των πολιτών.

Διεκδικούμε:

Μαζί με εμάς το Δημοτικό Συμβούλιο να μπει μπροστά για:

  • Ανανέωση της σύμβασης εργασίας μέσω ΟΑΕΔ.
  • Να είμαστε εργαζόμενοι και όχι ωφελούμενοι.
  • Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ.
  • Οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση.
  • Επίδομα ανεργίας για όλους όσο διαρκεί η ανεργία τους.
  • Ο χρόνος ανεργίας να είναι συντάξιμος.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Καλούμε

Τους εργαζόμενους και σε άλλους δήμους της περιοχής μας που εργάζονται με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας να προχωρίσουν στην δημιουργία επιτροπών αγώνα για την διεκδικήσει των δικαιώματων τους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

8 σχόλια

  • Ρε πάτε καλά ?? Μπήκατε 8 μηνός και θέλετε μονιμότητα ?? Ας βγάλει ο ΑΣΕΠ διαγωνισμό και καλή σας επιτυχία ..Δηλαδή οι υπόλοιποι άνεργοι δεν έχουν δικαίωμα να δουλέψουν 8 μηνο ?? Θέλετε να κρατήσετε τις καρέκλες για πάντα ?

  • Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο που σχολιάζετε είστε βολεμένοι… Γιατί αν ήσασταν στη θέση αυτών των ανθρώπων, δεν θα γράφατε τέτοια σχόλια!

  • Πολύ καλά κάνουν και ζητάνε ανανέωση της σύμβασης, είναι δίκαιο το αίτημα τους γιατί έγινε ανανέωση της σύμβασης και σε άλλα κοινωφελή π.χ κοινωφελής νοσοκομεία +12 μήνες, κοινωφελής πυροπροστασίας +8 μήνες, κοινωφελής hotspot +8 μήνες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.