Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας ταξιδεύει το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου“Τα βιβλία μας βοηθούν να μη βιαζόμαστε”

29 Μαρτίου 2019
10:10
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας βάζουν βιβλία σε ρόδες και ξεκινούν “βιβλιοεκδρομή”!

Η εκδρομή, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει επίσκεψη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, φιλαναγνωστικές ανταλλαγές στα θρανία, συμμετοχή των παιδιών των εργαστηρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολ/δας στη διαδραστική γιορτή εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Παιδικού Βιβλίου που διοργανώνει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σερβίων και τέλος χωρίς καμία βιασύνη… βιβλιοαναψυχή στην εξοχή!

Στη βιβλιοεκδρομή μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα φιλαναγνωσίας της Δ.Β.Π.

Ώρα αναχώρησης: 8.30

Ώραν άφιξης: 16.00

Τόπος αναχώρησης-άφιξης: KTEΛ Υπεραστικών Λεοφωρείων Πτολ/δας


Πληροφορίες-Εγγραφές: Σοφία Καλμανίδου, Αγάπη Τερζοπούλου
Τηλ.Επικοινωνίας: 2463055179, 6984952548

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.