kozan.gr: Κοζάνη: Σεμινάριο για τη «Φορολογική και Ασφαλιστική Επικαιρότητα – Ρύθμιση Χρεών Φυσικών  Προσώπων και Επιχειρήσεων», παρουσία του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κόλλια πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 30/3 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Μαρτίου 2019
13:06

Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργάνωσε, το πρωί του Σαββάτου 30/3, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, σεμινάριο με θέμα:  «Φορολογική και Ασφαλιστική Επικαιρότητα – Ρύθμιση Χρεών Φυσικών Προσώπων και Επιχειρήσεων».  “Παρών ήταν κι ο ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηριου Δυτικής Μακεδονίας, Κο Εμμανουήλ Καρακάση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.