Η ομιλία του Π. Πλακεντά: “Ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ είναι ένα μείγμα έμπειρων ανθρώπων και πρωτοεμφανιζόμενων πολιτών. Πάνω από το 50 % είναι άνθρωποι που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.”

30 Μαρτίου 2019
20:58

Κυρίες και Κύριοι, συνδημότισσες – συνδημότες,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αθρόα, μαζική κι ιδιαίτερα τιμητική συμμετοχή σας στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνδυασμού μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ».

Είμαστε σήμερα εδώ μπροστά σας, εγώ κι οι συνεργάτες μου, μετά από μια έντονη περίοδο προβληματισμού και διαβούλευσης.

Αποφασίσαμε, όμως, ότι η Ιστορία γράφεται από τους παρόντες.

Κι είμαστε εδώ μπροστά σας, παρούσες και παρόντες, στην κρίσιμη στιγμή, τη σωστή ώρα, άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό προορισμό την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ.

Βρίσκομαι στην Αυτοδιοίκηση 17 ολόκληρα χρόνια και δεν είναι αυτοσκοπός μου άλλη μια θέση ευθύνης. Με τίμησαν με αυτές κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, τόσο στο Δήμο Πτολεμαΐδας, ο Γρηγόρης Τσιούμαρης, όσο και στη Νομαρχία Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Δακής αλλά κι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ωστόσο έρχεται μια στιγμή που στο κρίσιμο σταυροδρόμι χρειάζεται να πάρεις μια σημαντική απόφαση.

Η προτροπή πολλών συμπολιτών κι η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα με οδήγησαν να καταθέσω την υποψηφιότητά μου.

Όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος, κατά την ταπεινή, προσωπική μου κρίση: Ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ενάντια στην άκυρη Συμφωνία των Πρεσπών, που θέτει σε αμφισβήτηση την ιστορικότητα της Μακεδονίας, τους αγώνες όλων των Μακεδόνων – όλων των Ελλήνων.

Υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους τον αγώνα της λευτεριάς είναι να πολεμούμε για την ανατροπή και την κατάργησή της.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια δηλώνουμε «παρών» απ’ όποια θέση αποφασίσει ο λαός να μας κατατάξει.

Αυτός, άλλωστε, ήταν κι ο λόγος που αποχώρησα από το Κίνημα των ΑΝΕΛ, όταν το Μάιο του 2018 πήραν τη λάθος απόφαση να αφήσουν να υπογραφεί η συμφωνία στις Πρέσπες.

Στις προηγούμενες εκλογές είχα υποσχεθεί ότι θα ασκήσω τα καθήκοντά μου χωρίς συμβιβασμούς στα πιστεύω μου κι αυτό το έκανα πράξη.

Ήδη, εγώ κι οι συνεργάτες μου, καταρτίζουμε μέσα από διαβουλεύσεις και συναντήσεις με Φορείς και Θεσμούς της περιοχής, ένα ρεαλιστικό, σύγχρονο πρόγραμμα, που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα σας παρουσιάσουμε. Δεν είναι ένα πρόγραμμα αντιγραφή ή προϊόν κάποιου διαφημιστικού οργανισμού. Είναι το καρδιοχτύπι και η αγωνία των πολιτών που οφείλουμε να αφουγκραστούμε και να προτείνουμε,

ΞΕΡΟΥΜΕ – ΤΟΛΜΑΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να φέρουμε τον τόπο στην Επόμενη Μέρα

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω τους άξονες που θα στοχεύσουμε.

Καθημερινότητα – Ποιότητα Ζωής

Αρχικά για μας προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και το Δήμο Εορδαίας.

Κι αυτό θα γίνει με την αλλαγή νοοτροπίας στις Υπηρεσίες μας.

Οι πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν με τους υπαλλήλους και τους είπαμε ότι οι σχέσεις μας θα διέπονται από το τρίπτυχο: Εμπιστοσύνη – Δικαιοσύνη – Σωστή Οργάνωση.

Α)Στους τομείς της Καθαριότητας – Φωτισμού: μέσω των ανταποδοτικών τελών θα γίνει ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων, νέα σταδιακή προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής, άμεση παροχή ειδών ατομικής προστασίας. Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται με σωστό ωράριο που δεν θα επηρεάζει τη λειτουργία της πόλης.

Β) Προσβασιμότητα: Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες μας θα προστατεύσουμε την πρόσβαση πεζών και ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια αλλά και την απρόσκοπτη χρήση των επαγγελματιών στις θέσεις φορτοεκφόρτωσης, με διάλογο αλλά κι επιπτώσεις όπου δεν εφαρμόζεται το μνημόνιο συνεργασίας που θα συνάψουμε.

Γ) Υπερπληθυσμός Αδέσποτων Ζώων: Δεν αρκούν οι διαπιστώσεις γιατί σήμερα παρουσιάζουμε την πρότασή μας:

  • Αδειοδότηση του Κυνοκομείου

  • Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών του (μέσω εξασφάλισης απαραίτητης χρηματοδότησης)

  • Δημιουργία – μέσα στο Κυνοκομείο – Ιατρείου κατάλληλα εξοπλισμένου για στειρώσεις, τοποθετήσεις ειδικών CHIP.

  • Πρόσληψη Κτηνιάτρου

  • Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας

  • Έλεγχος στις κτηνοτροφικές μονάδες για να εφαρμοστεί η τοποθέτηση microchip στα σκυλιά των κοπαδιών.

Δ) Εφαρμογή της Νομοθεσίας για τις παιδικές χαρές στην πόλη αλλά και στις τοπικές Κοινότητες

Θεσπίζουμε: ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Χωρίζουμε την πόλη σε Οικοδομικά Τετράγωνα, στα οποία για μια εβδομάδα, όλος ο στόλος του Δήμου, Υπάλληλοι κι Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑΕ, ΔΕΤΗΠ) θα βρίσκονται εκεί και σε συνεργασία με τους πολίτες θα παρεμβαίνουν, θα διορθώνουν, θα προλαμβάνουν. Έτσι, δεν θα παρατηρούνται τα φαινόμενα η μια υπηρεσία να έπεται της άλλης καταστρέφοντας ό,τι έγινε.

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο θα προμηθευτούμε και θα διανείμουμε εργαλεία αποχιονισμού (φτυάρια), έτσι ώστε ο καθένας να αποχιονίζει το πεζοδρόμιο μπροστά από την επιχείρηση του. Ο Δήμος θα αναλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.

Κυρίες και κύριοι,

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία», δεσμευόμαστε σήμερα μπροστά σας ότι όλοι όσοι διαθέτουν θέση ευθύνης με αντιμισθία θα βάζουν κάθε μήνα στην άκρη ένα ποσό που θα ανακοινωθεί και θα συμφωνηθεί και όταν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό θα το δαπανήσουμε για να τοποθετήσουμε μια παιδική χαρά και μια παιδική χαρά ΑμΕΑ, επιστρέφοντας μέρος της αντιμισθίας αυτής στους πολίτες.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης Δήμου – πολιτών, χωρίς να μηδενίζουμε το έργο που προσέφεραν όλες οι απελθούσες δημοτικές αρχές υπό τους Φραγκουλίδη, Τσιούμαρη, Βρυζίδου και Ζαμανίδη, καθώς όλες έβαλαν το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη του τόπου.

Εμείς φιλοδοξούμε να προσθέσουμε μια πέτρα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, το Κράτος παλεύει να ορθοποδήσει μέσα στην κρίση και η Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού είναι το πρώτο καταφύγιο του πολίτη.

Παρεμβάσεις για την Καθημερινότητα και τη στήριξη του πολίτη:

  • Δημοτικό Ιατρείο

  • Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για κίνητρα που θα τονώσουν την αγορά, στήριξη της έκθεσης EGNATIA EXPO

  • Επαφή και συμφωνίες με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που θα προωθήσουν το μαθητικό τουρισμό στις καταπληκτικές μας ξενοδοχειακές μονάδες σε συνάρτηση με το Βιομηχανικό Τουρισμό στα Ορυχεία. Ταυτόχρονα, θα αναδείξουμε την ιστορικότητα της περιοχής μας, σ’ αυτή τη γωνιά της Μακεδονίας μας, του τόπου μας και των μαρτυρικών μας σημείων (Πύργοι, Μεσόβουνο, Ερμακιά, Περδίκκας).

  • Επαναφορά δρομολογίων στο κέντρο της πόλης και σύνδεση με ΤΕΙ, Σχολή Πυροσβεστών και συγκρότημα Τεχνικών Σχολών.

  • Ενίσχυση Ανακύκλωσης και τοποθέτηση κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης (και όχι μόνο στο κέντρο), Βιοαπόβλητα.

Στήριξη των ευπαθών ομάδων και των αδύναμων συμπολιτών μας:

  • Πιο στενή συνεργασία και στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου του Καλού Σαμαρείτη.

  • Απαλλαγή των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τα τέκνα πολυτεκνικών οικογενειών κι αύξηση της έκπτωσης των δημοτικών τελών από 30% σε 50%.

  • Καθιέρωση απασχόλησης ΑμΕΑ σε κατάλληλες θέσεις στις Υπηρεσίες και Νομικά πρόσωπα του Δήμου, με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα του κάθε πολίτη. (ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ)

  • Καθιέρωση του εθελοντισμού με τη λειτουργία αναβαθμισμένου Γραφείου Εθελοντισμού, που θα αναλαμβάνει δράσεις σε διάφορους τομείς.

Πολιτισμός:

  • Στήριξη του πολιτισμού με διπλάσιο κονδύλιο από το σημερινό σε Ωδείο, Μουσείο, Βιβλιοθήκη, Φιλαρμονική και Θεατρικές ομάδες. Όραμά μας η δημιουργία νέας Δημοτικής Σκηνής με εξαγορά ιδιωτικού χώρου, που υπάρχει στο κέντρο της πόλης (πρώην κινηματογράφος) ώστε όλα τα παραπάνω να ερθουν πιο κοντά στον πολίτη και να δείξουν το έργο και τη δημιουργικότητά τους.

Αθλητισμός:

  • Οριστική λύση με το δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» και διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

  • Νέα χωροθέτηση για το σπίτι του Στίβου, καθώς στο υπάρχον υφίστανται αρκετά προβλήματα που είναι δυσεπίλυτα και δεν επιδέχονται επιδιόρθωση λόγω νομοθεσίας.

  • Συντήρηση και προγραμματισμός για τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Ενίσχυση αθλητικών δομών και υποδομών (Κολυμβητήριο, Τέννις, Πάλη, Κλειστό Γυμναστήριο).

Πρωτογενής Τομέας:

  • Καταγραφές χρήσεων γης (μορφές καλλιέργειας, γη υψηλής και χαμηλής παραγωγικότητας κλπ)

  • Προώθηση εναλλακτικών καλλιεργειών με καθιέρωση Θερμοκηπιακής Ζώνης με χρήση Τηλεθέρμανσης. Αξιοποίηση Αρδευτικών έργων (Φράγμα Μεσόβουνου, Αρδευτικό Πύργων, Αρδευτικό Εμπορίου.)

  • Ενίσχυση κτηνοτροφικών και τυροκομικών επενδύσεων μέσω της καταγραφής της χλωρίδας των περιοχών της Εορδαίας.

  • Πρόγραμμα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας.

Επόμενη Μέρα

  • Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού (Θρησκευτικός, Βιομηχανικός, Συνεδριακός, Ερασιτεχνική Αλιεία) με τη θεμελίωση Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δράσεων.

  • Ανάδειξη περιαστικών χώρων πρασίνου και αναψυχής ( Κουρί, Πάρκο Εκτάκτων αναγκών, Φράγμα Περδίκκα, Δάσος Προαστείου, Καστανόδασος, Αγίας Παρασκευής Αγίου Χριστοφόρου).

Όραμά μας

  • Προετοιμασία ομαλής μετάβασης στη Μεταλιγνιτική Εποχή

  • Επέκταση έργων ΔΕΤΗΠ και σύνδεση με εργατικές κατοικίες. Εύρεση εναλλακτικών πηγών παροχής θερμικής ενέργειας.

  • Προτεραιότητα η εύρεση λύσης για επέκταση διάρκειας ζωής του ΑΗΣ Καρδιάς, τουλάχιστον μέχρι την ένταξη σε εμπορική λειτουργία της νέας μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5.

  • ΔΕΤΗΠ επενδυτικό πλάνο για τη σύνδεση με νέα μονάδα ύψους 33,8 εκατομμυρίων ευρώ,

  • Έμφαση στις σωστές σχέσεις ΔΕΗ – Δήμου Εορδαίας

  • Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στους χώρους του ΒΙΟΠΑ (πρώην ΑΕΒΑΛ). Μία αναπτυξιακή δομή που δυστυχώς εγκαταλείφθηκε ως επιλογη.

  • Κλειστή Λαϊκή Αγορά (αξιοποίηση υπάρχουσας μελέτης).

  • Φυλασσόμενο πάρκινγκ με χαμηλό κόστος στάθμευσης στη Λαϊκή Αγορά.

  • Διαμόρφωση με μίσθωση ιδιωτικών χώρων στο κέντρο της πόλης ώστε να λυθεί το θέμα της στάθμευσης.

  • Αξιοποίηση μελέτης για την καθ’ ύψος ανοικοδόμηση στο Πολύκεντρο.

  • Μόχλευση και μεγιστοποίηση απορρόφησης Ευρωπαϊκών Κονδυλίων στην κατεύθυνση της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, της ανάδειξης μνημείων και της αναστήλωσης διατηρητέων ή ιστορικών κτιρίων.

  • Χρήση ηλεκτρικών οχημάτων στον κεντρικό Δακτύλιο της πόλης (αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα).

  • Δημιουργία χώρου πρασίνου στον χώρο του Γηπέδου με δημιουργία υπόγειων θέσεων στάθμευσης.

Κυρίες και Κύριοι,

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους χτίζουμε το πρόγραμμά μας, για το οποίο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεδιπλώσουμε τις θέσεις μας.

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δήλωση της υποψηφιότητάς μου και τη συγκρότηση της ενωτικής δημοτικής παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ έχει αρχίσει να δουλεύει η λάσπη στον ανεμιστήρα, προσφιλής συνήθεια ορισμένων.

Τη μια ανήκω στο ένα κόμμα ή δεν ανήκω στο άλλο. Κάποιοι το χρησιμοποιούν νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσουν κάτι. Τους απαντάμε ότι η Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ έχει κόμματα και χρώματα. Τα κόμματα τους τα χαρίζουμε. Με τα χρώματα θα βάφουμε το Δήμο μας ομορφαίνοντας τις γειτονιές και τα πάρκα, μαζί με αυτούς τους άξιους ανθρώπους. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που σκοπό έχει να φέρει το ΝΕΟ, το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στην ΠΡΑΞΗ και ΟΧΙ στα λόγια.

Λειτουργήσαμε και πρόκειται να λειτουργήσουμε με ανοιχτές πόρτες για όλους στα γραφεία μας στο Δήμο και είμαστε πεπεισμένοι ως μια ομάδα, ως μια γροθιά ότι Ενωμένοι Μπορούμε γιατί έχουμε ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΜΕΡΑΚΙ, ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ και είμαστε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

Ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ είναι ένα μείγμα έμπειρων ανθρώπων και πρωτοεμφανιζόμενων πολιτών. Πάνω από το 50 % είναι άνθρωποι που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

Επιλέξτε όποιον ή όποια θέλετε. Αυτές και αυτοί είναι το μέλλον.

Εμείς την επόμενη μέρα, γιατί για αυτήν σχεδιάζουμε, πρόκειται να παρουσιάσουμε έργο ως αποτέλεσμα δουλειάς και συντονισμένης προσπάθειας χωρίς λόγια και συνθήματα.

Κυρίες και κύριοι,

Θέλω να ευχαριστήσω:

  • Εθελοντές του Συνδυασμού

  • Τις Υποψήφιες και τους Υποψηφίους και τις οικογένειες τους από τις οποίες θέλω να ζητήσω συγνώμη και την κατανόηση τους, για την αναστάτωση των επόμενων ημέρων λόγω των εκλογών

  • Τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε..

  • Τους γονείς μου Έφη, Νίκο και Όλγα

  • Όλους εσάς

  • Την οικογένειά μου Έλλη, Νίκο

Επιτρέψτε μου να κλείσω μ’ ένα απόσπασμα του ποιητή

«κι όμως δεν αυτοκτόνησα!»

Είδατε ποτέ κανένα έλατο να κατεβαίνει μοναχό στο πριονιστήριο;

Η θέση μας είναι εδώ! μέσα σε αυτό το δάσος με σπασμένα κλαδιά, μισό-κομμένους τους κορμούς, μα με τις ρίζες σφηνωμένες μέσα στα βράχια: Γιατί η Ιστορία γράφεται από τους παρόντες!

35 σχόλια

  • Μπράβο Παναγιώτη, η Πτολεμαΐδα χρειάζεται έναν Δήμαρχο σαν και εσένα, η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους σαν και εσένα, η Μακεδονία μας έχει ανάγκη φωνές σαν την δική σου.
    Καλο κουράγιο και καλή δύναμη λοιπόν στα καινούρια σου καθήκοντα (είναι δεδομένο πως θα είσαι ο νέος Δήμαρχος)

    • Δεδομενο κιολας? Οκ… προσεξε μονο στις 27 Μαιου ημερα Δευτερα…η 3 Ιουνιου αν προτιμας… μην κλαις με μαυρο δακρυ γιατι εγω προβλεπω να βγαινει (ειδες ε? προβλεπω ειπα δεν ειπα για δεδομενα) αλλη δημοτικη αρχη και θα ειναι και γενους θυληκου κιολας! 😉

    • Είναι συρραφή από έκθεση ιδεών .Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχει πολλούς κολλητούς στον δήμο ,στην ΔΕΥΑΠ και στην ΔΕΤΗΠ για να πάρει τα επενδυτικά προγράμματα και να τα παρουσιάζει ώς δικές του ιδέες.
      Η Ντροπή όλη είναι της Ν.Δ. που τον πέρασε από την ν κολυμβήθρα του σιλωάμ για την προδοσία που έκανε με τουσ ΑΝΕΛ και ήταν πρώτη μούρη

    • Προετοιμασία ομαλής μετάβασης στη Μεταλιγνιτική Εποχή…

      Νορμάλ και εφικτή τοποθέτηση… Με σαφήνεια, σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα.

      Έχει και άλλα μαργαριτάρια…

      Αδιάβαστους σας πιάνω.

  • Σιγά μας συγκινησες Πλακεντα.Τώρα θυμήθηκες τη Μακεδονία; Ελπίζω να σε στείλουν εκεί που αξίζεις.Στο σπίτι σου αρκετά κοροιδεψες τον κόσμο

  • Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΕΝΤΑ

  • Βλέπεις τις φωτογραφίες και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως ήταν εκεί και πολλοί που δεν περίμενες

    τι έγινε ρε τυπάρες .. όλοι της ΝΔ που όλη μέρα και όλη νύχτα βαράτε υπερωρίες στο να κράζετε τον Πλακεντά και τον Κάτανα σήμερα καθόσασταν δίπλα στον “έναν” στην παρουσίαση των υποψηφίων του “άλλου”

    Ε δεν παίζεστε !
    χαχαχαχα σας παραδεχόμαστε

  • Για ακόμα μια φορά ο κύριος Πλακεντάς έδειξε την δυναμική του η δε όμορφη στιγμή να βλέπεις έναν εκ των πλέον δραστήριων πολιτικών σε ολόκληρη την περιοχή τον Κ.Κάτανα να βρίσκεται εκεί πάντα ανθρώπινος χαμογελαστός όπως τον έχουμε συνηθίσει
    Ο ορισμός της διεύρυνσης της παράταξης της ΝΔ , κινήσεις που όταν γίνονται μόνο θετική γεύση αφήνουν !!

    Κύριε Κάτανα και κύριε Πλακεντά ο κόσμος σίγουρα θα σας τιμήσει διότι και εσείς τον τιμάται με τον καλύτερο τρόπο
    κοιτώντας τον καθαρά στα μάτια !

  • Αν σφετερίζεσαι την Μακεδονία κύριε Πλακεντα και θέλεις να γίνεις Δήμαρχος μιας μακεδονικής πόλης γιατί δεν έχεις παραιτηθεί ακόμη από τη θέση του αντιπεριφερειαρχη στην οποία ο Καρυπίδης είναι μαζί τους.

  • Σιγά μην ψηφίσω τον Ζαμανίδη Νο2 . Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Το δις εξαμαρτείν ουκ ψηφοφόρου σοφού. Δηλαδή , για να καταλάβω, αυτοί όλοι ζητούν να τους επιβραβεύσουμε για το έργο τους; Άντε γειααα

  • Τρικαλα θα γινουμε με λιγα λογια! Για τα αδεσποτα δεν ανεφερε κατι ο δημαρχος αλλα δεν πειραζει τα υπολοιπα αντισταθμιστικα το καλυπτουν!

    • Αφού δεν ήσουν σίγουρα στη συγκέντρωση διάβασε την ομιλία τουλάχιστον.τοσο κακία.ελεος αν δεν σου αρέσει μη ψηφίζεις

  • Μπλα μπλα μπλα ….
    Αυτοί που απέτυχαν με τον Ζαμανίδη τώρα με τον Πλακεντά.
    Εάν και φίλος και αγαπητό παιδί ευχαριστώ δεν θα πάρω.

  • Γονάτισαν την κοινωνία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, άλλα ο Πλακεντάς το μόνο λάθος που είδε ήταν η συμφωνία των πρεσπών, την οποία εμμέσως στηρίζει παραμένοντας ακόμα στην θέση του. Δώσε σανό Παναγιώτη, ο λαός πεινάει.

  • Ο «μακεδονομάχος» κύριος Πλακεντάς είναι σίγουρος ότι σε αυτόν τον αγώνα θα έχει όλους τους συμβούλους του στο πλάι του; Πόσο καλά γνωρίζει τις απόψεις τους για την συμφωνία των Πρεσπών; Γνωρίζω τουλάχιστον έναν που είναι υπέρ της συμφωνίας.

    • Δηλαδή εσύ θα ψηφίσεις δήμαρχο με βάση τη θέση του στη συμφωνία των Πρεσπων, που είναι φυσική συνέχεια της συμφωνίας του 1992; Και μετά θα μας φταίει πάλι η Κοζάνη και η Αθήνα εε;

      • Μπράβο Παναγιώτη, κατάλαβες ότι εσένα εννοώ.
        Εγώ θα ψηφίσω με άλλα κριτήρια, ο Πλακεντάς θέλει να τον ψηφίσουν με βάση το Μακεδονικό.
        Για τον αντικαπνιστικό νόμο δεν έβγαλε κιχ ας πούμε. Δύσκολα θέματα αυτά!

    • Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες του κάνουν αβάντα ,το έκαναν από την αρχή και τώρα έχουν και υποψήφιους μαζί του

      • Ο κ. Ξανθόπουλος δεν έχει αφήσει ανάρτηση για ανάρτηση που αφορά τον Πλακεντά δίχως like.
        Επίσης όλο το σύστημα ανελ τρέχει πίσω από τον Πλακεντά. Οι νεοδημοκράτες πολιτευτές επίσης. Τι να πω;

  • Ο κύριος αυτός είχε τόσα χρόνια θέση κ θέση κ στην περιφέρεια.επαγκελμα άλλο δεν έχει. Το πρόγραμμα πίστη αντιγραφή με παραλλαγές τόσα χρόνια δεν είπε τίποτε από αυτά. Τολμά κ μίλα για πρωτογενή τομέα που με απόφαση τις Περιφέρειας που ήταν σηκώνουν ολόκληρους στάβλους που είχαν παραχωρηθεί επί Τοτη σε κτηνοτροφους κ δεν πρόλαβαν να δώσουν άδεια κ τους λέμε τώρα να φύγουν. Ποιος μακεδονομάχος που παραιτήθηκε από τους ανελ για τα μάτια του κόσμου,αν είχε καλό ας έφευγε από την περιφέρεια που πήρε καθαρή θέση υπέρ της συμφωνίας, αλλά εκεί θα θυσίασε τον μισθό του. Έχει μαζέψει όλους του Ζαμανιδη. Κρίμα για τον κόσμο της Εορδαίας που σε χειροκροτεί σε στηρίζουν κ οι εορδαιοι Μακεδόνες άλλο δημιούργημα για την στήριξη σου που εθελοτυφλούν κ φωνάζουν για την παραίτηση σου από τους ανελ. Κρίμα αν σε επιλέξει ο κάθε Εορδαίας κρίμα

  • Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ αλλά στηρίζει τον Καρυπίδη.

    Παναγιώτη, ξέχασες τα Μνημόνια, την πώληση της ΔΕΗ, το Υπερταμειο και την Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ειλικρινά, θέλει πολύ θράσος….λυπάμαι Πτολεμαϊδα μου, λυπάμαι.

  • Αυτός επαγγελματίας πολιτικός. Ας μας δείξει το βιογραφικό του

    Έχει 2 περιφερειακούς συμβούλους από το Συνδυασμό Καρυπίδη.

    Έχει 8 νυν και πρώην αντιδημάρχους και συμβούλους του Ζαμανίδη.

    Έχει 2 πρώην αντιδημάρχους από παλαιότερους Δημάρχους.

    Έχει 5 στελέχη των τοπικών και δημοτικών συμβουλίων.

    Έχει πρώην υποψήφιους με άλλους συνδυασμούς που δεν εκλέχτηκαν.

    Αυτό είναι το νέο;

  • Ο κόσμος δεν πιάνεται πουθενά τελικά. Είμαστε χειρότεροι ψηφοφόροι από αυτούς που ζητάνε την ψήφο μας.
    Έχει ο Πλακεντάς παλιούς με γνώση της αυτοδιοίκησης.-Είναι φθαρμένοι και “επαγγελματίες πολιτικάντηδες”
    Έχει ο Καραβασίλης νέους που δεν κατέβηκαν ποτέ. -Είναι άσχετοι χωρίς πείρα και δεν τους ξέρει η μάνα τους.
    Έχει η Τερζοπούλου παλιούς με γνώση της αυτοδιοίκησης. -Είναι φθαρμένοι και “επαγγελματίες πολιτικάντηδες”
    Όλοι λένε τι καλά που τα λέει η Ανδρονικίδου. Αλλά κανείς δεν κατεβαίνει μαζί της.
    ΚΚΕ και Σύριζα κατεβάζουν κομματικούς συνδυασμούς με χρισμένους. Ουδέν σχόλιο.

    Παλιούς, δεν θέλουμε.
    Νέους, δεν θέλουμε.
    Κομματικούς, δεν θέλουμε.
    Ανεξάρτητους, δεν τους πιστεύουμε.
    Οι ίδιοι πίσω απο το πληκτρολόγιο κάνουμε κριτική και όλοι κακοί μας φαίνονται.

    Το έγραψα στο άρθρο για τον Πλακεντά ,αλλά θα μπορούσα να το γράψω σε οποιοδήποτε άλλο άρθρο οποιουδήποτε υποψηφίου Εορδαίας επειδή ισχύει. Έχει και ο κάθε συνδυασμός από 2-3 άτομα πίσω από τα πληκτρολόγια να γράφουν σχόλια για το πόσο κακός είναι ο αντίπαλος.Κάπου έλεος πια.

  • πρώην αντιδήμαρχος

    πρώην

    πρώην

    Και δε συμμαζεύεται.

    Όπως έγραψε και κάποιος η μοναδική πόλη που αλλάζει δήμαρχος και οι άλλοι είναι οι ίδιοι.

    Τι να τους κάνω εγώ τους “νεους” που διαφημίζεις όταν δίπλα έχεις τους πολλάκις αποτυχημένους αντιδημάρχους.

    Αφού για να κατέβουν μαζί σου είναι σίγουρο ότι θα πάρουν καρέκλα.

    Οπότε το ίδιο έργο πάλι.

    Αν σαν πόλη θέλουμε κάτι τέτοιο είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΥΓ. Παρακαλούνται τα διάφορα τρολ και καλοθελητές που έχουν εργολαβία τα σχόλια υπέρ του υποψηφίου να σοβαρευτούν γιατί είναι για γέλια και κλάματα ο τρόπος που προσπαθούν να πείσουν για τον μέγα πολιτικό Πλακεντά.

    Ας πανηγυρίσουν μετά τις εκλογές.
    Δεν αμφιβάλλω. Η πόλη μπορεί και χαμηλότερα.

    Μετά μας φταίνε όλοι οι άλλοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.