kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Θέσεις εργασίας κι αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στον καταυλισμό των Ρομά ζητά ο Πρόεδρος του καταυλισμού Χρήστος Τσακίρης (Βίντεο)

1 Απριλίου 2019
18:16

 

Στο kozan.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 1/4 ο Πρόεδρος του καταυλισμού των Ρομά στην Πτολεμαΐδα Χρήστος Τσακίρης, κάνοντας έκκληση στους αρμοδίους για θέσεις εργασίας όπου θα μπορούν να απασχοληθούν Ρομά, καθώς και την αποκατάσταση του χωματοδρόμου που οδηγεί στον καταυλισμό. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

2 σχόλια

  • Πάνε τα παιδιά σας σχολείο? Πως να μπούνε σε δουλειές? Πληρώνεις νερό και Δεή? Πως να σου κάνουν δρόμους και έργα.. Φτάνει. Κι εγώ θέλω δουλειά μόνιμη στο δήμο στις πρασινάδες, α έχω και μεταπτυχιακό. Καλή σου νύχτα.

  • Ελέγχουν όλο το εμπόριο στην αγορά και στα πανηγύρια,παίρνουν ένα σωρό επιδόματα δεν πληρώνουν τίποτα και έχουν και απαιτήσεις .τα δικαιώματα προϋποθέτουν υποχρεώσεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.