Τα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής την Αθηνά Τερζοπούλου, υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας

4 Απριλίου 2019
11:16

Τα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής την Αθηνά Τερζοπούλου, υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η Αμαραντίδου Ελευθερία γεννημένη το 1983, μεγάλωσε στη Πτολεμαΐδα όπου κατοικεί έως και σήμερα. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα δυο παιδιών, της Κοσμίδου Δέσποινας 19 ετών και της Κοσμίδου Σταυρούλας 17 ετών.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1994 στην Πτολεμαΐδα. Αποφοίτησε το 2012 από το 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας με βαθμό άριστα, ενώ πέτυχε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συνολική βαθμολογία 19.036 μορίων. Το καλοκαίρι του 2016 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το Φεβρουάριο του 2018 πραγματοποιεί την πρακτική άσκησή του σε Δικηγορικό Γραφείο στην Πτολεμαΐδα. Πέραν του πάθους του για την δουλειά ομολογεί και ένα άσβεστο ενδιαφέρον για την Λογοτεχνία.

ΒΕΛΟΝΑ ΜΑΡΙΑ

Είναι η νεότερη των γυναικείων υποψηφιοτήτων, της γενιάς του ’90, είναι Φαρμακοποιός, με ενδιαφέροντα στη μουσική και τη ζωγραφική, μέλος της γνωστής οικογενείας Φαρμακοποιών ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗΣ, της πόλης μας, που προσέφεραν ακαταπόνητα και συνεχίζουν να προσφέρουν στο χώρο της υγείας.

ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Είναι συνταξιούχος εργοδηγός, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Βλατσιωτών, γνώστης και εκφραστής πολιτιστικών παραδόσεων και εθίμων.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Είναι δημότης Πτολεμαΐδας, γεννηθείς το 1966, παντρεμένος, με δύο κορίτσια.

Εργάζεται στην ΔΕΗ στο ορυχείο Αμυνταίου.

Διετέλεσε 3 χρόνια πρόεδρος του Σ.Ο.Π. Ορυχείου Αμυνταίου. Συνδικαλίζεται στο Σωματείο “Σπάρτακος” από το 2009.

Σπούδασε στο ΕΠΑΛ τεχνίτης αυτοκινήτων και είναι μέλος στον Σύλλογο Μικρασιατών.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος, χειριστής καδοτροχού, δραστήριος, ευγενής, ικανός νέος, με πολυσχιδείς εργασιακές απασχολήσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

Γεννήθηκε στην Άρδασσα Εορδαίας και σπούδασε στην σχολή ΟΑΕΔ Μηχανοτεχνίτης εργαλειομηχανών.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα είναι επαγγελματίας και μέλος του κυνηγετικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

Επίσης διετέλεσε μέλος του Ιππικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)

Πρώτη φορά υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Απόφοιτος Ζωικής παραγωγής και βρεφονηπιοκόμος. Παντρεμένη με 2 παιδιά. Αγρότισσα και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. Διετέλεσα πρόεδρος στο προσωρινό συμβούλιο του αγροτικού συνεταιρισμού Εορδαίας (πρώην ένωση). Πρώην μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του αγροτικού συνεταιρισμό Εορδαίας.

ΊΤΣΚΟΥ ΕΛΕΟΝΟΡΑ

Η Ίτσκου Ελεονόρα του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Σπούδασε στην πόλη της Λάρισας και είναι απόφοιτος της Τεχνολογικής Σχολής της Γεωπονίας.

Έκτοτε ζει και εργάζεται στη πόλη της Πτολεμαΐδας.

ΚΑΛΑΒΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, της γνωστής και τιμημένης οικογενείας των Καλαβρυνών, δεν ξεχνάμε τον άλλοτε Αντιδήμαρχο του Δήμου Πτολεμαΐδας, Μιχάλη Καλαβρυνό, που προσέφερε τις υπηρεσίες του χωρίς μισθό.

Ο Καλαβρινός Γεώργιος του Βασιλείου γεννήθηκε το 1981. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα.

Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Ο.Α.Ε.Δ. με ειδικότητα Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων.

Έχει τελειώσει τη Σχολή Κρεοπωλών και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, στο κρεοπωλείο “ΚΑΛΑΒΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.

Από το 2010 διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα γαλακτοπαραγωγής και κρεατοπαραγωγής.

Τα προσωπικά του ενδιαφέροντα περιέχουν το Motocross, Enduro και το ψάρεμα.

Έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας αλλά και Ελλάδος στο Scramble.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.