Γ. Αδαμίδης στο kozan.gr, μετά τις σημαντικές εξελίξεις με τον ΑΗΣ Αμυνταίου: “Η περιοχή με την απόσυρση ΑΗΣ Αμυνταίου οδηγείται σε μια βίαιη αποβιομηχάνιση – Το αργότερο μέχρι το Μάιο του 2021 η απόσυρση του συγκεκριμένου σταθμού – Μονόδρομος oι κινητοποιήσεις” (Βίντεο)

4 Απριλίου 2019
14:46

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε. την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ιωάννου» στην Πτολεμαΐδα με θέμα «Εξελίξεις στη ΔΕΗ – Απόσυρση ΑΗΣ Αμυνταίου». Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μίλησε, πριν από λίγο, στο kozan.gr αναλύοντας τι έχει συμβεί και ποιο είναι το θέμα που “έρχεται” για έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ.

14 σχόλια

  • Ναι τώρα είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε ..Εμείς των 400€ το μήνα για να μην χάσετε τα 2000€ οι δεητζηδες

  • Σταματήστε να ασχολείστε με τους συνδικαλιστές και ασχοληθείτε με την ουσία του θέματος. Υπόλογοι για όλα αυτά είναι οι προηγούμενες κυβερνήσεις που έστρωσαν το χαλί και η σημερινή που αποδέχεται τα τετελεσμένα. Σε ότι αφορά στις διοικήσεις της ΔΕΗ, αυτές απλά εκτελούν ως πειθήνια όργανα του εκάστοτε υπουργού.

    • Οταν η προηγούμενη κυβέρνηση αντιλήφθηκε για τις αλλαγές που επερχονται στην ΕΕ στην ενέργεια ,πρότεινε να μπεί στρατηγικός επενδυτής,αλλα τότε όλοι ξιφουλκούσαν στην πρόταση συτή.Και τώρα λουστείτε το ξεπούλημα απο την τωρινή κυβέρνηση.

      • Το ότι δεν αξίζει να γίνει αναβάθμιση του Αμυνταίου και δεν μπορούν να πουλήσουν μονάδες έχει να κάνει με τα δικαιώματα εκπομπών, που η προηγούμενη κυβέρνηση δεν φρόντισε να εξασφαλίσει δωρεάν. Οπότε και όλη τη ΔΕΗ ιδιωτική να κάνεις, λουκέτο θα πέσει

  • Το παλιό αλλά και πολύ επίκαιρο σλόγκαν του Σύριζα και του Αλέξη – Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.- Το τωρινό και ακόμα πιο επίκαιρο.- Εμείς απλά δεν πουλάμε ξεπουλάμε – Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτε για τον Κυριάκο!!

  • Γειά σου Γιωρίκα απ το Πορτοραζ. Παει του βουλευτιλίκη με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάμε αγώνες σκληρούς.
    Από αυτούς τους γνωστούς που έδινες πάντα.
    Το φέρετρο ο Μαστορας με τον Μόσχο θα το ξαναβγάλουν βόλτα;

  • Το μέχρι πότε θα λειτουργήσουν οι σταθμοί και πόσες ώρες λειτουργίας θα έχουν, αποφασίστηκε – και ανακοινώθηκε – πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια. Κάποιοι τώρα το κατάλαβαν – στην ώρα τους ως συνήθως – και προσπαθούν να δώσουν τον υπέρτατο αγώνα……

  • Εκείνο που δεν εννοείτε να καταλάβετε είναι ότι Σύριζα-Πασοκ-ΝΔ στην ενέργεια κάνουν όλοι ακριβώς το ίδιο: σβήνουν το λιγνίτη για να καίνε αέριο. Το αν ο λιγνίτης είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και το αέριο ΡΩΣΙΚΟ ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ καθόλου δεν τους απασχολεί.

    Αυτοί στην Αθήνα νομίζουν ότι τα σύνορα είναι ακόμα στη Μελούνα. Κι εσείς εδώ τρώγεστε αναμεταξύ σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.