Νέες σύγχρονες συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικής ταυτοποίησης ζώων συντροφιάς προμηθεύτηκε ο Δήμος Κοζάνης

4 Απριλίου 2019
19:02

Ο Δήμος Κοζάνης προχώρησε στην προμήθεια νέων σύγχρονων συσκευών ανάγνωσης ηλεκτρονικής ταυτοποίησης ζώων συντροφιάς. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του με, τους αρμόδιους από το νόμο, φορείς για την εφαρμογή ελέγχων στο πλαίσιο του Ν.4039/2012 για τα ζώα συντροφιάς, o Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Γρηγοριάδης Γιάννης παρέδωσε συσκευές στην Ελληνική Αστυνομία και στη Δημοτική Αστυνομία. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το έργο των αρμοδίων αυτών υπηρεσιών ως προς τον έλεγχο των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς στα πλαίσια των όσων ορίζει η σχετική νομοθεσία.

 

10 σχόλια

  • Δυστυχώς, όχι μόνο η πόλη της Κοζάνης, αλλά και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έχουν καταντήσει να γίνουν: Κοζάνη τόπος να ζεις για όλα τα αγαπητά αδέσποτα τετράποδα ζώα συντροφιάς.
    Όχι όμως για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, ούτε και για τους ανθρώπους.
    Ως ελάχιστο δείγμα αυτογνωσίας, όλοι του συνδυασμού δεν θα έπρεπε να ξανακατεβείτε σε εκλογές.
    Μέχρι και η ανικανότητα έχει όρια. Αλλά εσείς τα ξεπεράσατε. Κι έρχεστε τώρα κάτι λιγότερο από 2 μήνες πριν από τις εκλογές και δήθεν ανακαλύψατε το πρόβλημα και προσφέρετε μία εγγυημένη να αποτύχει λύση.
    Το μόνο που έχει ταυτοποιηθεί είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όλου του συνδυασμού σας για οτιδήποτε χρήσιμο.
    Ντου λύκος, αλλά πού να σας βρει;;;;;

    • Άρχισε από τα δημοτικά διαμερίσματα, έβαλε τον Αλειφερη για την πόλη και τώρα κυνηγάει τον επικεφαλής του κινήματος “δεν πληρώνω”…

      Η Κοζάνη δεν πουλιέται…

      • Για να παραφράσω στίχο του συμπατριώτη μας Πάνου Τζαβέλλα,
        “οι συριζαίοι αριστεροί
        προδίδουν πατρίδα, λευτεριά, τιμή
        αρκεί να πιάσουν την καλή
        να γίνουν υπουργοί”.
        (Πάνος Τζαβέλλας, Ξυπνήστε)

  • Αιντε επιτελους μπας και κάνουν κανέναν έλεγχο. Στο πάρκο χαμός γίνεται από σκυλιά που τα φέρνουν οι ιδιοκτήτες τους.

  • Η δημοτική αστυνομία τι τις χρειάζεται? Αφού πέρα απ’ τις κλήσεις για παρκάρισμα είναι παντελώς ανύπαρκτη.

  • Να ξεκινήσετε απο τσομπάνηδες και κυνηγούς,ο νομος τους υποχρεώνει αλλα κανένας τους δεν βάζει τσιπακι! Τα περισσότερα παρατημενα σκυλια ειναι μεγαλοσωμα τσομπαναρικα,ανεξέλεγκτες γέννες! Αλλα σιγά μην ασχοληθούν,θα κάνουν ταχα μου ελέγχους σε καποια μεσα στην πόλη που και τσιπαρισμενα ειναι και εμβολιασμενα!
    Ενα μηνα πριν τις εκλογες! Οτι ναναι!

    • κάνεις λάθος για τους κυνηγούς σε τεράστιο ποσοστό οι κυνηγοί έχουν τσιπαρισμένα σκυλιά, οι κτηνοτρόφοι ούτε καν.

  • Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν. Τους καλείς για έλεγχο σε δεσποζομενα και τελειώνεις. Οι βόλτες που κάποιοι αφήνουν τα σκυλιά τους δεξιά αριστερά να γίνονται όπως ορίζει η νομοθεσία, όχι ότι γουστάρει ο καθένας.

  • Να κάνουν ελέγχους στο δρόμο οποιονδήποτε συνοδεύει ζώο αν το έχει δηλώσει. Ο νόμος λέει πρέπει να φέρει τσιπ και να είναι δηλωμένο καθώς και να έχει χαρτιά. Αν διαπιστώνει το αντίθετο να έχει πρόστιμο το νόμιμο.

  • Η ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο! Αντί να βουλώσουν καμιά λακκούβα στους δρόμους, αντί να καθαρίσουν τίποτα σκουπίδια, αγόρασαν μηχανήματα για τα σκυλιά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.