Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Αναστολή της ιδιότητας του μέλους Φ.Σ. “ΚΟΖΑΝΗ” για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση προς τα μέλη του Δ.Σ. και των διαιτητών

4 Απριλίου 2019
22:44

 

Μετά την ανακοίνωση του σωματείού Φ.Σ. “ΚΟΖΑΝΗ” συνεδρίασε εκτάκτως η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και αποφάσισε να επιβάλλει την αναστολή της ιδιότητας του μέλους Φ.Σ. “ΚΟΖΑΝΗ” για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση προς τα μέλη του Δ.Σ. και των διαιτητών. Στο διάστημα αυτό οι αγώνες τον σωματείου θα ματαιώνονται με υπαιτιότητά του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

17 σχόλια

  • Όταν σοβαρές αποφάσεις παίρνονται στο πόδι είναι επόμενο να γίνονται χοντρά λάθη που εκθέτουν αυτούς που τα συνέταξαν και αυτούς που εκπροσωπούν. Οι αγώνες και οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές εάν κάποιοι ψάχνουν άλλοθι για την όποια αποτυχία είναι άξιοι της τύχης τους αλλά ιστορικοί σύλλογοι δεν τους φταίνε σε τίποτα.

  • Σάββα, πρόεδρε της ΕΠΣ,
    οι μάσκες έπεσαν.
    Θα τα βρείς μπροστά σου όλα.
    Τα έβαλες με μια ολόκληρη πόλη
    Και τώρα πας να διαλύσεις την πιο ιστορική ομάδα της πόλης της Κοζάνης
    αλλά και του Νομού Κοζάνης.

  • Μπράβο κύριοι της ΕΠΣ. Αν την Κυριακή γίνουν επεισόδια εις βάρος σας ποιος θα φταίει? Τόσο κατά του ΦΣ Κοζάνης πια? Πρωτοφανής απόφαση στην ιστορία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία.

    • Η ομάδα κάνει τα πάντα να μην παιχτεί ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς στον αγωνιστικό χώρο…. Κρίμα, όλα αυτά που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γελάμε ήρθαν και στη πόλη μας.

  • Σωστή η απόφαση!
    Εάν το κάθε σωματείο κάνει του κεφαλιού του τότε δεν μπορεί να σταθεί τίποτα!
    Συγχαρητήρια στον κ. Σάββα.

    • Ποιος ειναι ο κ. Σαββας και τι αξιωμα εχει στην ΕΠΣΚ; Εχω ακουσει για καποιον καραγκιοζοπαικτη κ. Σαββα που απο πισω τραβαει τα σχοινια απο τις 11 μαριονετες που εχει βαλει μπροστα στην σκηνη. Αυτος ειναι;

  • Τι θα πει ιστορική ομάδα! Όλες οι ομάδες υποκειντε στους ίδιους κανονισμούς! Ένας λόγος παραπάνω που είναι ιστορικός πρέπει να είναι το παράδειγμα συμπεριφοράς των παραγόντων! Και όχι να μας φταίνε άλλοι.!!!!!!!

  • Προτείνω όλες οι ομάδες να καθοντε να χάνουν στην ομάδα Κοζάνη λόγω της ιστορικοτητας της! Σοβαρευτεί ττε διοικούντες την ομάδα που παρασύρεστε κυρίως από φανατικούς οπαδούς των συλλογών οι οποίοι μια ζωή βλέπουν υπεροπτικα και κάνουν ζημιά την ομάδα κ καταντουν την ομάδα να παίζει με χωριά! Η μπάλα παίζεται στο γήπεδο!!

  • Όλα αυτά που λέτε εσείς που τα ξέρετε όλα για ιστορικές ομάδες και πολλές άλλες βλακείες μήπως θυμάστε τον αγώνα Κοζάνης αυτής τις ιστορικά ομάδας με ένα χωριό σαν το βατερο τη είχε γίνει .Αν δεν το θυμάστε να σας τα πω

  • Ιστορική ομάδα, σημαίνει ομάδα με ιστορία…απλό είναι…ομάδα που έχει συνέχεια ιστορική γιατί υπάρχει εδώ και 80 χρόνια ως συνέχεια του Μακεδονικού και του Ολυμπιακού και 59 ως Φ.Σ Κοζάνη.

    Καλό είναι να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα.

    Η Κοζάνη δε νομίζω ότι ζητάει διακρίσεις υπερ της. Ισονομία ζητάει.

    Καλό είναι όμως αυτό που συμβαίνει για να πειστούμε όλοι για τον πραγματικό ρόλο της ΕΠΣ που κατά τη γνώμη μου είναι η διατήρηση της οικογενειοκρατίας και όχι το γενικό καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.. Για τη διαχρονική κατάντια του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου την κύρια και μεγάλη ευθύνη την έχει η διαχρονική διοίκηση της Ε.Π.Σ. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.