Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος LEADER πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δ.Σ Σιάτιστας

5 Απριλίου 2019
10:41
Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος LEADER στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δ.Σ Σιάτιστας, σε συνεργασία του Δήμου Βοϊου με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Δυτικής Μακεδονίας ΑΝΚΟ Α.Ε.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την χρησιμότητα του προγράμματος, ενώ η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Καλλιόπη Δάρδα αναφέρθηκε στην σημασία που έχει το εν λόγω πρόγραμμα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ. Ζωή Γκερεχτέ συντονίστρια του προγράμματος LEADER οικονομολόγος, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις που χρηματοδοτούνται, στο είδος των επιχειρήσεων που μπορούν να συμμετέχουν και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν, καθώς και στα ποσοστά επιχορήγησης και ιδίας συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων που θα υποβάλλουν προτάσεις

Η συνολική δαπάνη του προγράμματος μαζί με την ιδία συμμετοχή αναμένεται να αγγίξει τα 6 εκατ. Ευρώ. Η Δημόσια Δαπάνη της τρέχουσας Πρόσκλησης ανέρχεται στο ύψος των 3,9 εκατ. Ευρώ και το ποσοστό ενίσχυσης κυμαίνεται, ανάλογα με τη δράση και το καθεστώς ενίσχυσης, από 40% μέχρι 65% .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.