«Από την ανατροπή στην κολοτούμπα (ες) (του Γρηγόρη Γιαννόπουλου*)

5 Απριλίου 2019
12:58

Οι τερατογενέσεις ήταν και είναι γνώρισμα του λεγόμενου ψευτοαριστερού χώρου. Σε αυτό το περιβάλλον γεννήθηκε ο απολίτικος κατά τα άλλα Θοδωρής Καρυπίδης. Περιφερειάρχης σήμερα στην Δυτική Μακεδονία που είναι η τελευταία των τελευταίων σε όλα τα επίπεδα. Η βιτρίνα του, που από πίσω της διακρίνεις  το απόλυτο κενό, είναι δηλωτική με ποιόν είχαμε να κάνουμε και πού οδηγηθήκαμε ως τόπος.
Ο κομματικός δογματισμός του, που διαρκεί όσο ένα κόμμα είναι στην εξουσία και μετά τον αλλάζει κατά περίπτωση, τον καθιστούν «επικίνδυνο» για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας.
Τα περί «εμείς είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός» και «όλοι όσοι αποχωρήσανε από εμάς είναι σφόδρα κομματικοί», μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
 Η 26η Μαΐου θα στον στείλει, αυτόν και την παρέα του στην χωματερή της πολιτικής ιστορίας σαν την ποιο αρνητική παρένθεση σε αυτόν τον τόπο. Στην Δυτική Μακεδονία.
Ο φιλοκυβερνητικός και κομματικός Καρυπίδης(θιασώτης της εθνικά  επιζήμιας  συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπούλησε εκτός απο το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας)  και η παρέα του, ήδη πορεύονται στο περιθώριο τους.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ
Υποψήφιος Π.Σ. στην Π.Ε. Γρεβενών με τον Συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με Υποψήφια Περιφερειάρχη την Γεωργία Ζεμπιλιάδου

21 σχόλια

  • ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ….ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ…

    ΦΙΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!

  • Η κολοτούμπα(ες)! θα πρέπει να είναι ένα από τα κριτήρια που πρέπει να επιλέξουμε εμείς οι ψηφοφόροι τους υποψηφίους,γιατί μπορεί να είναι “καλά” παιδιά οι “εκλεκτοί” μας ας έχουμε στο μυαλό μας και το…αφού κάνανε μια κολοτούμπα γιατί να μην ξανακάνουν???

  • Για αυτον τον λογο θα ψηφισουμε ΚΑΣΑΠΙΔΗ,ολοι λεγατε μεγαλα λογια προεκλογικα με τον καρυπιδη και την πατησαμε σαν περιφερια.Τερμα τα παιχνιδακια σας,και θοδωρος και γεωργια αντιπολιτευση θα ειστε.

  • ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΗ
    ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΤΕΛΟΣ

  • Ο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ,ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ.

  • Ακομψη και σκληρή, σχεδόν υβριστική δήλωση..Δεν είναι πολιτισμός αυτό όταν συστρατεύτηκε μαζί του.

  • Για ποιά γλώσσα μιλά; διάβασε να μαθαίνεις

    ”Δεν ήταν μόνον ο Ευάγγελος Αβέρωφ που μιλούσε για τη μακεδονική γλώσσα, η οποία υπήρχε στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Οπως υπενθύμισε ο κ. Σωτήρης Βαλντέν («Αυγή» 10.6.2018), ο υπεράνω υποψίας για τα εθνικά ζητήματα Ηπειρώτης πολιτικός έλεγε στη Βουλή στις 17.9.1959: «Κύριοι, εις το ζήτημα της γλώσσης πολλά δύνανται να λεχθούν. Πρώτον, εις την ελληνικήν Μακεδονίαν δεν ομιλείται η μακεδονική γλώσσα, η οποία ομιλείται εις τα Σκόπια και έχει και γραμματικήν και συντακτικόν, ομιλείται ένα τοπικόν ιδίωμα, το οποίον δεν έχει καμμίαν σχέσιν με την μακεδονικήν γλώσσαν».

    Είναι και ο Παύλος Μελάς που αναγνώρισε την ακατονόμαστη γλώσσα, ο οποίος σε επιστολή του (16.3.1904) αναφέρει ότι ο μακεδονομάχος Καπετάν Κώτας «ωμίλησε μακεδονικά» και μετέφραζε στα ελληνικά ο Πύρζας. (Ναταλία Π. Μελά, «Παύλος Μελάς», Δωδώνη 1998).

  • Αν ήσουν μάγκας να έφευγες στην αρχή, όχι τώρα στο τέλος επειδή δεν σε έβαλαν Αντιπεριφερειάρχη αν και το ήθελες πολύ φαίνεται… Να πουλάς έτσι τους ανθρώπους που σε στήριξαν δεν σε τιμάει και δεν θα πας καλα

  • Αληθεύει κ.Γιαννόπουλε ότι στην ΠΕ Γρεβενών ….ψάχνουν τον Σημανδράκο εδώ και αρκετές ημέρες και δεν τον βρίσκουν;Μαζί και τους συμβούλους που τους πληρώνει η ΑΝΚΟ!!!!
    Αλήθει γιαυτήν την κατάντια δεν πρέπει να πάρεις θέση ;
    Δεν βλέπεις ότι η ΠΕ Γρεβενών μπήκε στον… αυτόματο πιλότο;

  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ……… ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΤΡΑΕΤΙΑ …….ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΗ !!!!

  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ …. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟ . ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΟΥΛΙ ΜΙΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ …..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ……

  • Δυστυχως φιλε Γιαννοπουλε κοτουμπες ειναι και ο Κανναβος και ο Θεοδωρου.πηραν θεσουλες αντιπεριφερειαρχων

  • ενώ ο Γιαννόπουλος δεν καβάλησε καλάμι, απλώς έμαθε πως γίνεται η κυβισθηση…. σωστός ο τίτλος γιατί αγορά τον ιδιο

    • από τον Καρατζαφερη στην Νεα Δημοκρατια μετα στους Ανελ και τωρα στο Πασοκ…Γρηγορη οταν μιλας για κωλοτουμπες να εισαι προσεκτικος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.