Θέσεις στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων στη νέα Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (του Χάρη Π. Γελαδάρη)

8 Απριλίου 2019
15:12

Προς

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Δήμου Κοζάνης

Κοζάνη 8 Απριλίου 2019

κ. Αντιδήμαρχε

Έχουν περάσει περίπου έξη μήνες από τα εγκαίνια του κτηρίου της νέας Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και μέχρι σήμερα, με λύπη μου διαπιστώνω, ότι δεν έχει γίνει εκ μέρους των υπηρεσιών του δήμου καμιά ενέργεια για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων επί της οδού Κωνσταντίνου Δαβάκη. Υποθέτω σας είναι γνωστό ότι για τα χρηματοδοτούμενα έργα, από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις που αφορούν τη διευκόλυνση και την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση πολιτών με αναπηρία, όχι μόνο σε αυτό καθαυτό το έργο αλλά και στις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες.

Για τους λόγους αυτούς σας καλώ να προχωρήσετε άμεσα στην χωροθέτηση των εν λόγω θέσεων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας. Είναι προφανές ότι οι πολιτικές της τοπικής αυτοδιοίκησης και των άλλων θεσμών της πολιτείας για την αναπηρία δεν μπορεί να είναι μόνο εξαγγελίες, αλλά πρέπει να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο και πρακτικό αποτέλεσμα.

Χάρης Π. Γελαδάρης

4 σχόλια

  • Κύριε Γελαδαρη, με ξεπερνάει που επί δεκαετίες ως δημοτική αρχή αφήσατε πίσω σας μη προσπελάσιμο το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Στενότατα πεζοδρόμια και δρόμοι. Σκαλοπάτια πολυκατοικιών στη μέση των πεζοδρομίων. Για τη βιβλιοθήκη κάνατε τη μελέτη χωρίς πάρκινγκ επιβαρύνοντας την οδό, και τώρα ρωτάτε αντί να απολογειστε για την πόλη λαβύρινθο με λακκούβες και στενά πεζοδρόμια. Αρκετά σας ανεχτήκαμε

  • Θες και στην Δαβάκη πάρκινγκ. 20 χρόνια στο δημαρχείο, δικές σας μελέτες, τι κάνατε; εσείς πού προβλεψατε πάρκινγκ ;;Χάρ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.